Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Találkoztál már gyakoriról...

Találkoztál már gyakoriról valakivel? Ha igen, hány emberrel? Ellenkező neművel csak, vagy azonos neművel is? 27/L

Figyelt kérdés
máj. 20. 19:25
1 2 3 4
 21/40 Noren1989 válasza:
3pàrkapcsolatom, meg kb 5szexpartnerem volt innen. Velük mind talàlkoztam. A jelenlegi pàrom is aktív itt, az oldalon (🤫).
máj. 21. 07:36
 22/40 anonim válasza:
ja, az utolsó is nő biztos.. neki könnyű
máj. 21. 07:51
 23/40 anonim válasza:

Te új vagy az oldalon vagy mi? 😃 Norenről még az is tudja, hogy férfi aki soha nem beszélt vele privátban.

máj. 21. 08:47
 24/40 anonim válasza:

Aki férfiakat dug, azt nem lehet férfinak nevezni szerintem.

máj. 21. 08:49
 25/40 anonim válasza:

Az meg már az ő dolga.

Gyárilag mindenesetre pasi. A válaszai alapján.

máj. 21. 08:56
 26/40 Noren1989 válasza:
#24, papírja volt róla, hogy nő! És ki vagyok én, h megkérdőjelezzem àllambàcsit?
máj. 21. 10:10
 27/40 anonim válasza:

19#

"Pedig a háttérben, a legtöbb önáló létezésre is képtelen!"

Nagyon bugyuta a többségük...

máj. 21. 10:58
 28/40 anonim válasza:
#19: Sajnos ez van, mert megtehetik. Ha a legapróbb vélt vagy valós hibát is fel vélik fedezni benned, máris lepattintanak. És az a legszomorúbb, hogy sokszor pont azok viselkednek így, akiknek egyébként semmilyen alapjuk sincs erre, mert ők maguk sem világszépék vagy tökéletes belsejűek. Életemben a legbunkóbb hozzáállást átlagos csajoktól kaptam. Őszintén szólva belefáradtam abba, hogy megpróbáljak mindenkit tolerálni, hogy megpróbáljam tiszteletben tartani az érdekeiket és az érzéseiket, miközben az enyémeket senki sem akarja tiszteletben tartani.
máj. 21. 13:05
 29/40 anonim válasza:

28# Az átlagos/átlag alatti nők viselkednek sokszor legbunkóbban, nem feltétlenül a modell kinézetűek - utóbbinak van hozzá illő társasága, menőcsávója stb. Ezek az ilyen alacsony, kövérkés, vagy akár jó testű magas, vékony, de előnytelen arcszerkezetű nőkkel a legnehezebb.

Tudod miért? (költői kérdés) Mert valójában ők (lennének) a női kaszt "inceljei", és csak a felborult párkapcsolati piac az , ami kiemeli őket ebből a státuszból. Valahol érzik, hogy hol helyezkednek el, mert a férfiak krémje rájuk sem néz, aki mondjuk normális és hosszú távon lepaktálna vele, az meg számára sértő, mert a felborult piac azt a hamis illúziót alakítja ki benne, hogy neki is jár a jópasi. De tükörbe már nem mernek nézni, ehelyett a férfi nemen verik le a sérelmet.

máj. 21. 13:31
 30/40 anonim válasza:
Szomorú hogy emberileg ennyi mindenki. Főleg a nők.
máj. 21. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!