Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan rázzam le ezt a palit?...

Hogyan rázzam le ezt a palit? Mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

amikor jövök hazafele a buszon egy eleg hosszu beszelgetest eroltetett de sztem latszott rajtam hogy nincs kedvem hozza, de nem akartam bunko lenni.

Ma reggel itt volt a buszmegalloban es megint, de most szerencsere csak par percig.

meg fix hogy fog latni mert minden reggel busszal megyek a suliba

en 17 vagyok(kapcsolatom is van)a pali meg 30 korul lehet szoval alapbol eleg beteges ez igy, es latszik rajtam h kiskoru vagyok

2024. ápr. 11. 06:58
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim válasza:
Persze, minden nőt megerőszakolnak akit leszólítanak a férfiak.. Hagyjuk már..🤣🤣
2024. ápr. 15. 17:01
 52/57 anonim válasza:
Az embereket rákényszerítették az oltásra. A sok hiszékeny birka sorban állt az oltásért. Rokonom 2 oltás után elkapta a korona vírust. Bekerült a kórházba és meghalt. Ennyit ért az oltás. A sok oltás károsult beteg lett. Pl. A Pfizer oltástól szívizom gyulladást kaptak.
2024. ápr. 16. 11:59
 53/57 anonim válasza:

52

A kérdezőt piszkáló pasi az oltás mumus? Be akarja oltani a kérdetőt, vagy minek írod ezt ide?

2024. ápr. 16. 12:02
 54/57 Tatyó válasza:

Nálunk meg a Bundás, az a fene korcs, a héten már a harmadik tikot hozza a környékről, az asszony nem győzi főzni őket...én meg csak forgatom a szemem, mikor hallom innen is onnan is, hogy valami hordja a tikokat. Pedig Isten látja lelkem, én sosem oktattam illyesféle beste cselekedetekre. Az igazság az, hogy még a Görényes Pista hozta kicsinek, azt mondta csivava -csak hát mire megnőtt, kicsit lomposabb lett a farka a kelleténél, a bundája is vörösebb már mint kéne, hát a rosseb gondolta volna, hogy a Vuk az öregapja...

-szóval sose lehet tudni.

2024. ápr. 16. 12:11
 55/57 anonim válasza:
Nagyot röhögtem most az utolsó kommentek. Tehát a kutya öregapja a róka. Nem tudom, hogy a kutyát meg a rókát lehet-e keresztezni
2024. ápr. 16. 12:54
 56/57 Tatyó válasza:

Nem, Pista egy rókakölyköt hozott anno... a mezőn találta - "jó lesz az

csivavának"...

csak már annyi minden van itt, oltás stb, csak elfér egy "csivava" is.

2024. ápr. 16. 13:01
 57/57 anonim válasza:

56 valahogy sejtettem, hogy ezért írtad.

Egyébként kigyulladt a téren a szökökút.

2024. ápr. 16. 17:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!