Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan rázzam le ezt a palit?...

Hogyan rázzam le ezt a palit? Mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

amikor jövök hazafele a buszon egy eleg hosszu beszelgetest eroltetett de sztem latszott rajtam hogy nincs kedvem hozza, de nem akartam bunko lenni.

Ma reggel itt volt a buszmegalloban es megint, de most szerencsere csak par percig.

meg fix hogy fog latni mert minden reggel busszal megyek a suliba

en 17 vagyok(kapcsolatom is van)a pali meg 30 korul lehet szoval alapbol eleg beteges ez igy, es latszik rajtam h kiskoru vagyok

2024. ápr. 11. 06:58
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim válasza:
Ez nem beszelgetes, ez mar zaklatás
2024. ápr. 15. 08:58
 32/57 anonim válasza:

31 ezt szerintem nem te döntöd el.

"de sztem latszott rajtam hogy nincs kedvem hozza, de nem akartam bunko lenni."

Szerinte látszott, más szerint meg nem. Nem utasította egyértlemüen el, nem mondta, hogy nincs kedve beszélgetni, innentöl az egész szubjektív.

Azt pedig döntsd már el, hogy van-e ékezeted, vagy nincs.

2024. ápr. 15. 09:29
 33/57 anonim válasza:
#30 ásd el magad, majd ha a te gyerekedet zaklatják akkor is ilyen nethuszár legyél
2024. ápr. 15. 10:22
 34/57 anonim válasza:

#33 ettöl nem félek, az én gyerekmnek nyilvánvalóan több esze van egyedül 17 évesen mint az egész famílídnak, és meg tudja mondani, ha nem akar beszélgetni, és meg tudja különböztetni a zaklatást a beszélgetéstöl.

Inkább ásd el te a gyereked valami bunkerban, ha ilyen életképtelenek vagytok, de ne a régi vágású embereket mószeroljátok, akik beszélgetni próbálnka a bunkfon simogatása helyett.

2024. ápr. 15. 10:31
 35/57 anonim válasza:
Kérdező, mi lett végül?
2024. ápr. 15. 11:07
 36/57 anonim válasza:
#34 na majd ha azt a kis nagyon okos 17 évesedet megerőszakolják akkor is legyen ilyen nagy arcod
2024. ápr. 15. 11:19
 37/57 anonim válasza:

36

Kicsit erős ez a hozzászólt egy férfi, akkor biztos meg akarja erőszakolni mentalitás. Ezen felül, ha határozottan vissza utasítod, akkor kevésbé fogsz áldozatnak tűnni, mintha csak csendben lesütött szemmel ott állnál... Sajon az erőszaktevők ilyen undorítóak, az általuk gyengének véltekre mennek inkább, nem arra, aki lehet meg tudja magát védeni.

2024. ápr. 15. 11:26
 38/57 anonim válasza:

#36 nem fogják. Azért mert te olyan körökben forogsz, hogy minden sarkon megeröszakoltak, még nem az az általános az ország nyugati felén, hogy mindenkit megeröszakolnak.

Az ilyen "majd ha" kezdetü mondatok mindig a gyáva arrogáns és annál tudálékosabb emberektöl hangzanak el.

Pár éve még a "majd ha lélegeztetögépen..." okosságaitokat nyomtátok.

Az sem jött be. Ez sem fog.

2024. ápr. 15. 11:28
 39/57 anonim válasza:
Utolsó, nincs hosszú "ő" betűd?
2024. ápr. 15. 11:36
 40/57 anonim válasza:

"Utolsó, nincs hosszú "ő" betűd?"

Nekem van, de a munkahelyi gépröl írok német billentyüzetröl (hosszú ü sincs). A szimpla ékezeteket viszont könnyedén lehet német tasztatúrán is írni.

Érdekes, ez feltünik, az ékezet nélküliek nem zavarnak? Mondjuk ezzel még nem is lenne baj, de amikor valaki a fél mondatot ékezettel ír, a másik felét meg nélküle?

2024. ápr. 15. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!