Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan rázzam le ezt a palit?...

Hogyan rázzam le ezt a palit? Mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

amikor jövök hazafele a buszon egy eleg hosszu beszelgetest eroltetett de sztem latszott rajtam hogy nincs kedvem hozza, de nem akartam bunko lenni.

Ma reggel itt volt a buszmegalloban es megint, de most szerencsere csak par percig.

meg fix hogy fog latni mert minden reggel busszal megyek a suliba

en 17 vagyok(kapcsolatom is van)a pali meg 30 korul lehet szoval alapbol eleg beteges ez igy, es latszik rajtam h kiskoru vagyok

2024. ápr. 11. 06:58
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:
9 mm-es felautomata berettát meg egy lefureszelt csovu shotgun-t ne vigyen magával?🤣
2024. ápr. 11. 12:08
 22/57 anonim válasza:
Jó hogy nem a maffiával akarják eltettetni láb alól, mert ismerkedni akart.
2024. ápr. 11. 12:10
 23/57 anonim válasza:

#20 "Bocsánat, van barátom és köszönöm nem érdekel."

Persze. Én meg a római pápa vagyok

2024. ápr. 11. 12:26
 24/57 anonim válasza:

"De ha nem hagyja abba kérj távoltartást."

Ja, hogy ilyet is lehet? Az hogy kell? Bemegyek a rendörségre, és feljelentem, hogy "Mindig beszél hozzám."

Vagy hogy "olyan unszimpatikus, kérek távoltartást"?

2024. ápr. 11. 12:44
 25/57 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik nem látják, hogy nem akarsz dumálni, és hogy ha válaszolsz, meg beszélsz vele, akkpr azt hiszi vevő vagy rá. Szerintem mondd meg neki, hogy nem szeretnél vele dumálni, ha utána is keres, nem száll le rólad, na akkor jöhetnek a tippek innen. De ennyi alapján feljelenteni azért egyelőre még sok lenne
2024. ápr. 11. 14:54
 26/57 anonim válasza:
Fujd le rovarirtoval mint a csotanyokat abbol talan fog tanulni
2024. ápr. 11. 14:57
 27/57 anonim válasza:
Nem lehet feljelenteni senkit csak azért mert oda megy beszélgetni hozzád. Ilyet csak a hisztis pitsák mondanak
2024. ápr. 11. 14:58
 28/57 anonim válasza:
Apad vagy megfenyegeti es ver neki par nyakast vagy vigyel magaddal paprika vagy gaz sprayt. Egyaltalan nem tulzas mert ez a helyzet kesobb eldurvulhat, vigyazz magadra! 19/L
2024. ápr. 13. 11:57
 29/57 Tatyó válasza:

Kár, hogy nincs egy barátnőd vagy osztálytársad akivel együtt mennétek.

Finoman kerüld ha tudod, alakítsad úgy a helyzetet, hogy ne kerüljetek egymás mellé. Esetleg egyszer kétszer apukád is ki kísérhetne a buszhoz.

Amúgy ez a pali is rendszeresen jár azzal a busszal amivel Te?

2024. ápr. 13. 12:02
 30/57 anonim válasza:

"Apad vagy megfenyegeti es ver neki par nyakast vagy vigyel magaddal paprika vagy gaz sprayt."

Valóban okos ötlet az apját garázdaságra felbujtani, csak mert valaki beszélgetni akar.

A paprikaspray meg illegális magyarországon. (és egybeírják, ebböl is látszik, hogy milyen pehelysúlyú IQ-Bajnokok adnak ilyen tanácsot.)

2024. ápr. 15. 08:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!