Hogyan rázzam le ezt a palit? Mit akar tőlem?
amikor jövök hazafele a buszon egy eleg hosszu beszelgetest eroltetett de sztem latszott rajtam hogy nincs kedvem hozza, de nem akartam bunko lenni.
Ma reggel itt volt a buszmegalloban es megint, de most szerencsere csak par percig.
meg fix hogy fog latni mert minden reggel busszal megyek a suliba
en 17 vagyok(kapcsolatom is van)a pali meg 30 korul lehet szoval alapbol eleg beteges ez igy, es latszik rajtam h kiskoru vagyok
#20 "Bocsánat, van barátom és köszönöm nem érdekel."
Persze. Én meg a római pápa vagyok
"De ha nem hagyja abba kérj távoltartást."
Ja, hogy ilyet is lehet? Az hogy kell? Bemegyek a rendörségre, és feljelentem, hogy "Mindig beszél hozzám."
Vagy hogy "olyan unszimpatikus, kérek távoltartást"?
Kár, hogy nincs egy barátnőd vagy osztálytársad akivel együtt mennétek.
Finoman kerüld ha tudod, alakítsad úgy a helyzetet, hogy ne kerüljetek egymás mellé. Esetleg egyszer kétszer apukád is ki kísérhetne a buszhoz.
Amúgy ez a pali is rendszeresen jár azzal a busszal amivel Te?
"Apad vagy megfenyegeti es ver neki par nyakast vagy vigyel magaddal paprika vagy gaz sprayt."
Valóban okos ötlet az apját garázdaságra felbujtani, csak mert valaki beszélgetni akar.
A paprikaspray meg illegális magyarországon. (és egybeírják, ebböl is látszik, hogy milyen pehelysúlyú IQ-Bajnokok adnak ilyen tanácsot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!