Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lehet itt ilyen pasit találni?

Lehet itt ilyen pasit találni?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, nagyok az elvárásaim meg álmodj királylány, de azért megpróbálom.

22-30 év körüli, vékony/átlagos/vagy sportos alakú. Legalább 170 cm magas, nem kerek, nem széles a feje, van neki szakálla vagy valamilyen arcszőrzete.

jan. 30. 18:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:

17, basszus, elrontottam. Rég volt már :D

Kérdező: fogadjunk, hogy az arcszőrzettel volt baj. Mondjuk nem túl pontos a leírás, szerintem pl a "valamilyen arcszőrzet"-be beletartozik a borosta is, de lehet neked nem.

jan. 31. 07:49
 22/47 anonim válasza:
Itt elég nehéz találni helyes srácot, de nem akarlak elkeseríteni, próbálkozz.
jan. 31. 11:29
 23/47 anonim válasza:

Miért nem írsz rá valakire instán, facen? Aki szimpatikus neked.

Nem atomfizika.

jan. 31. 12:01
 24/47 anonim válasza:
23,mert kamu.
jan. 31. 12:07
 25/47 anonim válasza:
De kérdező, ha csak ennyit írsz, akkor normálisabb emberek nem fognak írni (ha nagyon szerencséd van, talán 1). Szóval magadat is lábon lövöd. Főleg hogy olyan fajta férfiból, mint amit leírtál, elég sok van. Szóval szerintem ne itt keresgélj, jobban jársz.
jan. 31. 13:01
 26/47 anonim válasza:
Rám ezek közül nagyjából mindegyik igaz, de én a helyedben nem itt ismerkednék. :D 29/F
jan. 31. 14:02
 27/47 anonim válasza:

Tudjátok mi a gáz itt? Hogy magáról nem írt semmit.

Annyira szó szerint semmit, hogy még nem is lehet tudni hogy férfi-e vagy nő írta ki a kérdést.

De az ilyenek alatt is lesz mindig 30 válasz.

jan. 31. 19:20
 28/47 anonim válasza:
Mert sok a pasi aki ismerkedni próbál itt, és minden lehetőséget próbálnak megragadni.
jan. 31. 19:25
 29/47 anonim válasza:

28

Egyszer egy nőtől olvastam itt, tessék válogatósabb lenni!

jan. 31. 19:32
 30/47 anonim válasza:
Itt csak csúnya vagy mentálisan bomlott nő van.
jan. 31. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!