Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok, találni itt Magyarországon vagy melyik társkereső oldal a legmegbízhatóbb, hogy szerezzek magamnak koreai pasit?
Írj:
조선로동당 위원장이시며 조선민주주의인민공화국 국무위원회 위원장이시며 조선인민군 최고사령관이신 경애하는 김정은동-nak,
azaz: „A Koreai Munkapárt elnöke, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság Államügyi Bizottságának elnöke, a Koreai Néphadsereg Legfelsőbb Főtábornoka, a tisztelt Kim Dzsongun elvtárs”-nak.
Ő majd választ neked egy katonát.
6#
Te mégis miről beszélsz?
Mondok én neked valamit. A magyar pasik olyan bunkók, hogy én jól messziről elkerülöm. A koreaiak meg ezerszer kedvesebbek. nem díszként akarok szerezni egy koreai pasit, hanem élettársként. Tehát tisztában vagyok vele.
Kedves kérdező. Sok női ismerősömet hagyta ott, csalta meg, vagy bánt vele rosszul az ázsiai párja. Főként a koreaiakra jellemző ez a fajta viselkedési forma.
Ha nem tudsz Magyarországon őslakos férfit szerezni magadnak itthon, akkor sehol máshol sem leszel rá képes, bármerre is mész a világon.
Nem a férfiakkal van a baj, hanem VELED VAN A BAJ.
Veled van a baj valószínűleg, magadat kezdd el vizsgálgatni, hogy elég jó parti vagy-e a férfiak számára generálban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!