Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » SOS! Be tudna fogadni valaki...

SOS! Be tudna fogadni valaki Buapesten pár hétre egy szobacicával?

Figyelt kérdés

Az albérletemet felmondták, holnapig ki kell költöznöm. Nins senkim, sem családom, sem rokonok, sem barátok. Csak az utcra tudnék menni, de a cica nélkül ez kizárt. Sajnod semmi pénzem sincs jelenleg, alkalmi munkákat szoktam vállalni.

Természetesen a rezsit fizetném és vállalom a házmunkát. Szobalámyént dolgoztam eddg, 55 éves vagyok és egyelőre a III.lerületben lakom.

Köszönöm, hogxy elolvastad és minden segítséget köszönök!

2023. dec. 1. 13:48
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Senki ne fogadja be, ez egy ingyenelo

Ha befogadjatok orokre a nyakatokon marad

2023. dec. 4. 20:47
 22/22 anonim válasza:
en befogadnalak de messze elek kulfoldon. hazimunkaert meg szallast is adnek neked mert cicabolondok vagyunk a ferjemmel, nekunk is 6 benti szepsegunk van. de nem is Europaban elunk;-( Nagyon remelem sikerul helyet talalnod a cicaddal. ird meg hogyan fordult a sorsotok. akar privatot is irhatsz.
máj. 15. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!