Baj, hogy a macskámat csak a házban tartom,nem engedem ki soha?
Másfél évvel ezelőtt találtam meg kb.8 hetesként az út szélén kidoba. Nagyon megsajnáltam szegényt, mert sovány volt, ezért úgy döntöttem, hogy ő az enyém lesz😊.
Azóta a házban él velem, egyáltalán nem jár ki. Vajon nem káros ez, hogy nem megy ki levegőzni meg napozni? Az ablakonál szokott lenni, mikor süt be a nap.
Igazából elvan bent, nem úgy néz ki,mint aki ki akarna menni, nem vágyik a kintlétre.
Maradhat ez így örökre?
Nem karos, sőt! Így nem verekszik más macskakkal, kutyákkal egyéb állatokkal, nem üti el az autó, nem mergezik meg, stb.
Esetlen a hámon sétáltatást vagy a macskahordozó hátizsákot kipróbálhatod. Van akinekek bejött, de van macska, ami nem igényli
2/6 isten sem azert teremtette az embert hogy mindent kihasznaljunk, allatokat oljunk, egymast is... megis ez van :)
kerdezo: nem baj, a cicu nagyobb biztonsagban van bennt
ha ki szeretne menni, setaltatashoz hozza lehet szoktatni :)
Nagyon helyes, itt kezdődik a felelős állattartás.
-Nem üti el az autó
-Nem dobálják, lövik, bántják az emberek
-Nem tépi szét a kutya
-Nem bántja a madarakat, kistestű emlősöket, hüllőket, amik közül sok védett.
Jól látod, hogy nem igényli, mert nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!