Melyik a legtapadásmentesebb macskaalom?
Több mint 5 éve élünk együtt 2 macskával. Eddig a DM saját márkás, ultra csomósodó macskaalmot használtuk. Elégedettek vagyunk vele azt leszámítva, hogy nagyon könnyen megtapad a cicák mancsán, így elég sok felé széthordják a lakásban. Több szőnyeget is kipróbáltunk ami pont ezt a problémát gátolná meg, de sajnos sikertlenül. Időközben a család egy babával bővült és pár hónap múlva igazi kis padlócirkáló lesz belőle. Nem lenne szerencsés ha itt-ott alomdarabbal találkozna a kúszás közben.
Tudtok ajánlani olyan csomósodó macskaalmot ami nem tapad meg ennyire a cicák mancsán?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ajtoval zart macska wc es naponta tobbszor felsepred azt a par szem almot, ami elotte osszegyulik.
Nekem ennel eddig jobb megoldas nem volt. A macska wc tenyleg sokat segitett.
Kötve hiszem, hogy valaki végigpróbálta volna a világ összes almát, tehát senki nem fogja tudni megmondani, melyik a legjobb.
Mi használtunk, sparosat, aldisat, Multifit több fajtáját, kis- és nagyszeműt, csomósodót, szilikonosat. Sajnos mindegyikből kihordott valamennyit a két (nagytestű) macska, zárt alomdobozból is.
Ez az alátét viszont marha sokat segít:
Nem tudom, próbáltátok-e már, de szerintem szenzációs. Persze így is van kihordott alom, de lényegesen kevesebb, mert tényleg felfogja a nagyját és azt csak ki kell önteni a szőnyegből (akár vissza a tálcába).
A maradékra meg a napi szintű seprés, porszívózás a megoldás.
Nekem ez nagyon bejött, Aldiból vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!