Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik macskaalom vált be...

Melyik macskaalom vált be nektek a legjobban?

Figyelt kérdés

Első cica :)

Eddig az Aldi saját márkás almáról hallottam a legjobbakat.

Az valóban jó, vagy van nála jobb?

2023. febr. 5. 20:16
 1/7 anonim válasza:
69%
Az Aldis cuccot nem ismerem, én a Premiere Carbon Control-t szoktam venni a Fressnapf-ból. Drágának drága az tény, de rohadt sokáig elég egyébként. (2 hónapig akár 1 macskára számolva)Kiválóan csomósodik, 0-szag. Mondjuk lehet az Aldis is jó, nem tudom, én nem kísérleteztem másikkal.
2023. febr. 5. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Aldis csomósodó macskaalom tényleg jó, én is azt szoktam venni. Biztos van amúgy nála jobb, csak valószínűleg drágább is és mivel ezzel elégedett vagyok, azóta nem kísérletezgetek.
2023. febr. 5. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Aldi shah de nem a csomósodó hanem a másik. Ebből a pisit nem kell kivenni.

[link]

2023. febr. 6. 09:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek ♥

Nem tudom, mennyire releváns (beírhattam volna a leírásba), de őfelsége ehhez hasonló, tágas árnyékszéket kapott, amiben van egy nagy szita is.

[link]

2023. febr. 6. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nekünk is az aldis shah vált be a legjobban
2023. febr. 6. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Nekünk is az Aldis vált be, előtte sok drága almot is kipróbáltunk, viszont full felesleges érte annyit fizetni.

Ár érték arányban a legjobb alom.

2023. febr. 6. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Aldis Shah nekem nagyon porolt, most Benek Canadian illatmentes almot használok Zooplusból. Nagyon sokfélét kipróbáltam előtte, szerintem ez a legjobb csomósodó alom. Az ilyen szitás cicavécét inkább pellett almokhoz szokták használni, ha te mást használsz, sokkal egyszerűbb lapáttal kivenni belőle a terméket.
2023. febr. 16. 02:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!