Melyik macskaalom vált be nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
Első cica :)
Eddig az Aldi saját márkás almáról hallottam a legjobbakat.
Az valóban jó, vagy van nála jobb?
2023. febr. 5. 20:16
1/7 anonim válasza:
Az Aldis cuccot nem ismerem, én a Premiere Carbon Control-t szoktam venni a Fressnapf-ból. Drágának drága az tény, de rohadt sokáig elég egyébként. (2 hónapig akár 1 macskára számolva)Kiválóan csomósodik, 0-szag. Mondjuk lehet az Aldis is jó, nem tudom, én nem kísérleteztem másikkal.
2/7 anonim válasza:
Az Aldis csomósodó macskaalom tényleg jó, én is azt szoktam venni. Biztos van amúgy nála jobb, csak valószínűleg drágább is és mivel ezzel elégedett vagyok, azóta nem kísérletezgetek.
3/7 anonim válasza:
Aldi shah de nem a csomósodó hanem a másik. Ebből a pisit nem kell kivenni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ♥
Nem tudom, mennyire releváns (beírhattam volna a leírásba), de őfelsége ehhez hasonló, tágas árnyékszéket kapott, amiben van egy nagy szita is.
2023. febr. 6. 10:04
5/7 anonim válasza:
nekünk is az aldis shah vált be a legjobban
6/7 anonim válasza:
Nekünk is az Aldis vált be, előtte sok drága almot is kipróbáltunk, viszont full felesleges érte annyit fizetni.
Ár érték arányban a legjobb alom.
7/7 anonim válasza:
Aldis Shah nekem nagyon porolt, most Benek Canadian illatmentes almot használok Zooplusból. Nagyon sokfélét kipróbáltam előtte, szerintem ez a legjobb csomósodó alom. Az ilyen szitás cicavécét inkább pellett almokhoz szokták használni, ha te mást használsz, sokkal egyszerűbb lapáttal kivenni belőle a terméket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!