SOS! Be tudna fogadni valaki Buapesten pár hétre egy szobacicával?
Az albérletemet felmondták, holnapig ki kell költöznöm. Nins senkim, sem családom, sem rokonok, sem barátok. Csak az utcra tudnék menni, de a cica nélkül ez kizárt. Sajnod semmi pénzem sincs jelenleg, alkalmi munkákat szoktam vállalni.
Természetesen a rezsit fizetném és vállalom a házmunkát. Szobalámyént dolgoztam eddg, 55 éves vagyok és egyelőre a III.lerületben lakom.
Köszönöm, hogxy elolvastad és minden segítséget köszönök!
8: A szóbeli szerződés is szerződés.
Jelenleg az a hivatalos helyzet, hogy ők nem tudják bizonyítani, hogy felmondtak neked, tehát csak a határozottságodon múlik, hogy élsz-e a jogaiddal vagy mész a híd alá.
Jelenleg ha ki akarnak tenni, és hívod a rendőrséget, neked fognak segíteni.
De sose értetem, hogy áll neki egy élethelyzetnek valaki úgy, hogy nincs tisztában a helyzetet érintő alapvető körülményekkel, és csak akkor akarja ezeket megtudni, amikor bajba került...
A közműveket nem fogja szerintem a szolgáltató kikapcsolni.
A zárat a tulaj ki tudja cserélni, de te meg ki tudod hívni a rendőrséget, hogy ezt megakadályozzák.
Mindenestre már most is érdeklődhetsz a rendőrségen, mi tévő legyél.
A szolgáltatóknál is.
Minek vettél ki olyan lakást, amit tudod előre, hogy nem tudsz fizetni?
És mért nem mondod meg a munkahelyeden, hogy ebből a pénzből nem tudsz megélni?
2 fronton mulasztottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!