Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Nagyon nagy hülyeséget csináltam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anotalkoztam mert nagyon magányosnak éreztem magam ott beszélgettem egy sráccal s órákon át beszélgettünk.Utána átmentünk instagramra s ott folytattuk a beszélgetést eleinte minden rendben volt utána elkezdett egyre furcsábban viselkedni bár inkább csak lazára vette a figurát,de aggódok. Semmi olyan nem történt amitől paráznom kellene,de mégis így utólag belegondolva, hogy a szüleim állandóan azon paráznak hogy az internetes beszélgetés milyen veszélyes s mindenki ezt mondja így nagyon beijedtem utólag. Főleg úgy, hogy teljesen kifordultam önmagamból s úgy viselkedtem mint a korombeliek mert a beszélgetés fenntartása szempontjából ez tűnt a legcélszerűbbnek,de mostmár nagyon bánom! Alapjáraton egy normális,csendes lány vagyok ezért sem értem hogy ekkora hülyeség nekem hogy jött.

Csak arra tudtam gondolni hogy magányos vagyok s beszélgetni szeretnék egy korombelivel aki normálisan beszél illetve viselkedik velem szemben s félretettem a józan eszemet.

Nagyon félek, hogy ez egy nagyon nagy hiba volt s ha tehetném mégsem történté tenném.

Mit tegyek? Beszéljem ezt át a szüleimel vagy csak túlreagálom?

Semmilyen felhasználható információ illetve képcsere nem történt.

Egyedül az instagrammon lévő képeket látja,de azok normálisak s mindenki számára elérhetőek így emiatt nem aggódom csak a beszélgetés miatt, hogy mi van ha...

Tudom, hogy nagyon hülye voltam s elszúrtam kérlek ne írjátok le ezt s ennek a szinonnímáit. Ellenben értelmesen meg fogalmazott válaszokat legyen az pozitív vagy negatív elfogadom.

17L

2023. júl. 23. 13:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
Mostmár a legtöbb ember így ismerkedik ,bár az anotalkot nem ajánlom . Ha szeretnél barátokat szerezni akkor töltsd le a yubot,ott vannak normális emberek ,bár a legjobb lenne ha élőben tudnál szerezni barátokat .
2023. júl. 23. 13:07
 2/13 anonim válasza:
Miért, mi volt abban a beszélgetésben? Ha ennyire aggódsz, akkor letiltod és kész.
2023. júl. 23. 13:12
 3/13 anonim válasza:
Lehet,hogy az egyik ismerősöddel beszélgettél.Lehet,hogy lementette a beszélgetést.
2023. júl. 23. 13:28
 4/13 anonim válasza:
Szerintem csak túlparázod a dolgot. Tény, hogy az online ismerkedés megkíván egy bizonyos szintű óvatosságot. De az elmondottak alapján nem csináltál semmi hülyeséget. :)
2023. júl. 23. 13:35
 5/13 anonim válasza:
A szüleid egy paranoid szorongó túlkombináló lányt csináltak belőled. Gratulálok nekik.
2023. júl. 23. 13:38
 6/13 Noren1989 válasza:
Tulajdonképpeni problémát én nem olvastam a leírásodban.
2023. júl. 23. 13:45
 7/13 anonim válasza:
Nagyon túlreagálod.
2023. júl. 23. 14:22
 8/13 anonim válasza:
Nem értem hogy hol van a probléma. Nem látom hogy mit csináltál rosszul, miért voltál hülye és mit szúrtál el.
2023. júl. 23. 14:32
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Most hogy eltelt pár óra s nyugodtabban nézem végig tényleg nagyon felnagyítottam a dolgot s túlreagáltam. Egy teljesen normális beszélgetésen aggódtam több órán keresztül.

[5]-ös Tényleg szorongásal küzdök. Nem gondoltam hogy ez ennyire látszik még egy túlaggódott kérdésben is. (Pszichológus állapította meg nem én. Viszont nem hinném hogy kifejezetten a szüleim miatt van inkább a volt iskoláimbam történt dolgok miatt. Bár ezt a Pszichológus nem mondta el nekem azt is úgy kellet kiszednem belőle hogy mi bajomvan)

2023. júl. 23. 15:08
 10/13 anonim válasza:
Azt esetleg megtudhatjuk, hogy mi történt?
2023. júl. 23. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!