Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hülyeséget csináltam?!

Hülyeséget csináltam?!

Figyelt kérdés
Meg ismertem egy srácot neten keresztül. Nagyon jól el beszélgettünk hónapokon keresztül, aztán a távolság miatt bele mentem abba hogy camera. Amiben +18 is volt. Én mondtam a srácnak hogy nem akarok többet tőle csak barátság. És ettől teljesen be kattant. Most a srác közzé akarja tenni mert fel vett mindent. Mindennek el hord a Facebookon. Le tiltottam minden honnan, azóta mégis zaklat sms-el, más számáról, az ismerőseimet is zaklatja. Ezzel már fordulatok rendőrséghez? Mit tudok tenni?

2022. aug. 12. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
nyugodtan jelentsd fel hogy zsarol. ha tényleg közzé teszi az börtönbüntetéssel jár.
2022. aug. 12. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit ellentmondásos amit írsz. Te csak barátságot akarsz, de azért küldesz egy kevés 18+ tartalmat is. Nem teheti közzé, mert azonnal letiltják.
2022. aug. 12. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Pffff, megy az áldozathibáztatás dögivel...:D

Kérdező! Igen, fordulhatsz ezzel rendőrségre, de az a nagy büdös igazság, hogy le fogják szarni. Jegyzőkönyvbe veszik és.. kb ennyi.

Egy ismerősöm exe bolondult meg szakítás után, feltörte a csaj emailjét, facebookját, ki is zárta őt onnan, közzétett privát beszélgetéseket, beregisztrálta a csajt társkeresőkre ahol kitett meztelen képeket és a csaj teljes nevét, telefonszámát stb...

A rendőrség széttárta a kezét, mondván a facebook és a google fosik válaszolni az európai megkeresésekre, pedig ha válasozlnának, akkor meglenne, hogy ki jelentkezett be a fiókokba és kész bizonyíték lenne a srác ellen....

Így viszont maradt az új fiókok létrehozása és új telefonszám, a régiek letiltása, stb....

Annyi viszont van benne, hogy a rendőrség mondja, hogy figyelmeztessük az adott személyt, hogy a rendőrség látókörébe került, figyeli a profilját. Ez sokszor elég elrettentő szokott lenni, hogy végül ne csináljanak semmi nagyon botrányost. Mert nem tudják, hogy a rendőrség tehetetlen:D

2022. aug. 12. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne az ő hibája?

Dönthet úgy bárki, hogy mégse akar kapcsolatot a másikkal.

Mondanám, hogy "nem fogadtak örök hűséget egymásnak", de az a helyzet, hogy sokan, akik örök hűséget fogadnak is végül elválnak.

Akkor egy netes fört miért kötelezne BÁRKIT hogy feküdjön le a másikkal?

Kérdező, menj csak el a rendőrségre, ha más nem, akkor tanácsot kapsz.

2022. aug. 13. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
11%

Belemászol az intim szférájába, aztán közlöd vele, hogy bocsi mégse?

Megérdemled a bosszút, te is kicsesztél vele

2022. aug. 13. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
4es, én 3as vagyok, miért címezted nekem amit írtál? Én teljesen egyetértek veled:D
2022. aug. 15. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Töröltek azóta egy választ azért lettél #3

Eredetileg egy olyan válasz volt, ami arra célzott, hogy megérdemli a lány amit kapott.

2022. aug. 15. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!