Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Nagyon nagy hülyeséget csináltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem itt egy sráccal, beszélgettünk, és rávett, hogy kapcsoljam be a kamerát. Először nem akartam, de azt hittem bízhatok benne. És hát csináltam is pár dolgot, amire megkért. Most pedig azzal fenyeget, hogy ha nem találkozok vele, akkor felteszi a netre a videót, és akkor látják a szüleim, meg barátaim is. Én annyira megijedtem, hogy már napok óta nem tudok enni se. Mivel más választásom nem volt, belementem a találkozóba, de mondanom sem kell, hogy NEM akarok találkozni vele.

Mit lehet ilyenkor tenni? Végső elkeseredésemben már nem tudok máshova fordulni. Gondolom a rendőrség nem foglalkozik ilyen piti ügyekkel, de nagyon félek, hogy közzéteszi azt a videót!

2016. máj. 11. 16:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul gondolod, ez bizony zsarolás, és nagyon is komolyan veszik az ilyen ügyeket. Mindenképpen hozzájuk kel fordulnod, viszont én erősen ajánlom, hogy a szüleiddel is beszélj erről előtte.
2016. máj. 11. 17:01
 2/21 anonim ***** válasza:
Lekoptatod , semmit se fog tenni mert ezáltal a zsarolást ismerné be . Üres duma , koptasd le , címed semmid se tudja meg . Nem tenne semmit csak ugatna ezért tiltsd le és rögzítsd az irományait és közöld rendőrségi ügybe csöppen ...
2016. máj. 11. 17:04
 3/21 anonim ***** válasza:
47%
Most nem értem mi a bajod, ha egy neten "megismert" vadidegen láthatott téged gondolom pucéran maszturbálni, akkor miért ne láthatna az összes többi?
2016. máj. 11. 17:08
 4/21 anonim válasza:
59%

Kérj tanácsot a biztonsagosinternet.hu oldalon.

Nem vagyok egy erőszakos ember, de az a pali biztos kapna tőlem egy sallert.

2016. máj. 11. 17:08
 5/21 A kérdező kommentje:
Az kizárt, hogy a szüleimnek is elmondjam. Meg ha elmennék a rendőrségre, gondolom ott is el kéne mondanom, hogy pontosan mi van abban a videóban, hát el is süllyednék szégyenemben. Jó, tudom, most majd mondjátok, hogy erre akkor kellett volna gondolnom...
2016. máj. 11. 17:09
 6/21 anonim ***** válasza:
47%

1. lépés

nézd meg, hogy van-e hangrögzítő vagy diktafon a telefonodon. (ha nincs akkor telepítsd)

2. lépés

Amikor legközelebb "találkoztok" akkor csinálj kisebb jelenetet. A lényeg, hogy ő maga mondjon egy olyan mondatot amiből világosan látszik, hogy zsarol, és az is, hogy mivel

3. jelentsd fel, és egyúttal küld el az említett hangfelvételt az ismerőseinek vagy/és a szüleinek.

Nem tudom, hogy mennyi idős a srác, de az elmondottak alapján olyan 20 év körül lehet, szóval nagyon keményen meg fogja szívni ha a szülei megtudják ezt.

Előbb utóbb úgyis túl kell esni ezen, mert ez nem mehet örökké. Most vagy később...... igazából nem hinném, hogy számítana. De minél tovább vársz annál rosszabb lesz neked, nem beszélve arról, hogy valószínűleg még elég sokszor fogtok "találkozni".

2016. máj. 11. 17:12
 7/21 anonim ***** válasza:

Nem beszélve arról, hogy a női ismerősei se fognak szóba állni vele többet.

A másik opció az, hogy megmondod neki, hogy felvetted amint zsarol (fontos, hogy mentsd le a telefonodról), és feljelented, ha nem törli le a videót ott előtted.

2016. máj. 11. 17:15
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
Gratulálok. Gondolom életkorod valahol a 11 és 13 között mozog.Arról még sose hallottál hogy nem küldünk magunkról kompromittáló képet és videót senkinek? hallottál már Amanda Todd esetéről? Meg ha idegen előtt pucérkodni nagylány voltál, akkor legyél ahhoz is az, hogy elmond a szüleidnek. Itt csak ők tudnak neked segíteni.
2016. máj. 11. 17:19
 9/21 anonim ***** válasza:
centauri, csak sajnos a rögzített hangot nem veszik figyelembe a rendőrségen, csak ha a srác maga is beleegyezett abba, hogy felhasználják. Erre meg kevés esély van, mert nem hülye...
2016. máj. 11. 17:20
 10/21 A kérdező kommentje:
Ő 21 éves. A saját koromat inkább el sem árulom, úgysem hinnétek el, de több mint 13.
2016. máj. 11. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!