Nagyon nagy hülyeséget csináltam, mit tegyek?
Megismerkedtem itt egy sráccal, beszélgettünk, és rávett, hogy kapcsoljam be a kamerát. Először nem akartam, de azt hittem bízhatok benne. És hát csináltam is pár dolgot, amire megkért. Most pedig azzal fenyeget, hogy ha nem találkozok vele, akkor felteszi a netre a videót, és akkor látják a szüleim, meg barátaim is. Én annyira megijedtem, hogy már napok óta nem tudok enni se. Mivel más választásom nem volt, belementem a találkozóba, de mondanom sem kell, hogy NEM akarok találkozni vele.
Mit lehet ilyenkor tenni? Végső elkeseredésemben már nem tudok máshova fordulni. Gondolom a rendőrség nem foglalkozik ilyen piti ügyekkel, de nagyon félek, hogy közzéteszi azt a videót!
Kérj tanácsot a biztonsagosinternet.hu oldalon.
Nem vagyok egy erőszakos ember, de az a pali biztos kapna tőlem egy sallert.
1. lépés
nézd meg, hogy van-e hangrögzítő vagy diktafon a telefonodon. (ha nincs akkor telepítsd)
2. lépés
Amikor legközelebb "találkoztok" akkor csinálj kisebb jelenetet. A lényeg, hogy ő maga mondjon egy olyan mondatot amiből világosan látszik, hogy zsarol, és az is, hogy mivel
3. jelentsd fel, és egyúttal küld el az említett hangfelvételt az ismerőseinek vagy/és a szüleinek.
Nem tudom, hogy mennyi idős a srác, de az elmondottak alapján olyan 20 év körül lehet, szóval nagyon keményen meg fogja szívni ha a szülei megtudják ezt.
Előbb utóbb úgyis túl kell esni ezen, mert ez nem mehet örökké. Most vagy később...... igazából nem hinném, hogy számítana. De minél tovább vársz annál rosszabb lesz neked, nem beszélve arról, hogy valószínűleg még elég sokszor fogtok "találkozni".
Nem beszélve arról, hogy a női ismerősei se fognak szóba állni vele többet.
A másik opció az, hogy megmondod neki, hogy felvetted amint zsarol (fontos, hogy mentsd le a telefonodról), és feljelented, ha nem törli le a videót ott előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!