Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem, hogy szóltam a barátomnak, hogy zavarnak azok a képek, vagy most nagy hülyeséget csináltam?
Feltöltötte egy újabb közös képünk, és én azt megnéztem Facebookon (ami nekem nincs) örültem neki mert nagyon aranyos volt, de alatta pár képpel lejjebb megláttam újra azokat a képeit amelyiken azzal a lány ismerősével van, akitől mielőtt mi összejöttünk, nagyon akart valamit és udvarolt, pont előttem levő időszakban, tudom már csak azért is, mert mesélt akkor erről sokat hiszen akkor még csak jóban voltunk.
A sima közös képeik nem zavartak de volt olyan ahol csak a lányt rakta ki, mint "szépséget", vagy ahol alá írták szívecskékkel ezt azt vagy, hogy herceg és a hercegnő stb...
Nem akartam hülyeséget csinálni, így kerteltem , körbeírtam, alig akartam elmondani, de pont ebből lett nagy vita, hogy miért nem mondtam el nyíltam egy mondattal. Azt mondta azért nem szedte le eddig mert annyira nem érdekelte már, csak a jelen, nem is figyelte. Másnapra leszedte a közös képeket azzal a lánnyal, már csak velem meg a fiú/lány barátaival családdal van fent, de nagyon tartok attól, hogy ez gáz volt tőlem nagyon...
Szerintetek?
22L
Mellesleg úgy kérdeztem rá, hogy van e olyan facebook-on ami engem jogosan zavarna, bántana, és azt mondta igen.
Sajnálta is ezt ,tehát magától vette le másnapra, de lehet jó nagy hülyeséget csináltam ezzel.
rendben, köszönöm az eddigi válaszokat:)
jöhetnek még vélemények!
Nem volt gáz, csak annyiban, amit már le is írtak, hogy egy pasinak soha ne kertelj!
Engedjétek el ezt az egészet!
Jó nagy hülyeséget csináltál.
Ez egyáltalán nem fér bele egy komoly, őszinte párkapcsolatba:
"Nem akartam hülyeséget csinálni, így kerteltem , körbeírtam, alig akartam elmondani, "
Én senkivel nem tartok semmiféle kapcsolatot, aki ilyen hátulról jövő, kihallgatósdi, rávezetéssel próbálja kifejezni, hogy mit akar.
Nem szoktam így soha viselkedni, ezt azért csináltam mert féltem,nem akartam ezzel elrontani semmit.
Alapból ki mondom ami bennem van...
De most már az ilyeneknél is kimondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!