Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem, hogy szóltam a barátomnak, hogy zavarnak azok a képek, vagy most nagy hülyeséget csináltam?
Feltöltötte egy újabb közös képünk, és én azt megnéztem Facebookon (ami nekem nincs) örültem neki mert nagyon aranyos volt, de alatta pár képpel lejjebb megláttam újra azokat a képeit amelyiken azzal a lány ismerősével van, akitől mielőtt mi összejöttünk, nagyon akart valamit és udvarolt, pont előttem levő időszakban, tudom már csak azért is, mert mesélt akkor erről sokat hiszen akkor még csak jóban voltunk.
A sima közös képeik nem zavartak de volt olyan ahol csak a lányt rakta ki, mint "szépséget", vagy ahol alá írták szívecskékkel ezt azt vagy, hogy herceg és a hercegnő stb...
Nem akartam hülyeséget csinálni, így kerteltem , körbeírtam, alig akartam elmondani, de pont ebből lett nagy vita, hogy miért nem mondtam el nyíltam egy mondattal. Azt mondta azért nem szedte le eddig mert annyira nem érdekelte már, csak a jelen, nem is figyelte. Másnapra leszedte a közös képeket azzal a lánnyal, már csak velem meg a fiú/lány barátaival családdal van fent, de nagyon tartok attól, hogy ez gáz volt tőlem nagyon...
Szerintetek?
22L
ha valamit tanulni akarsz ebből, kedves kérdező, akkor az, hogy azt figyeld meg, hogy MIBŐL LETT A VESZEKEDÉS.
Nem abból lett a veszekedés, hogy arra kérted, hogy szedje le az előző csaj képeit. Utána szó nélkül leszedte.
A veszekedés abból lett, hogy te is, mint a csajok 90%-a nem vagytok hajlandóak KONKRÉTAN ELMONDANI EGY FÉRFINEK HOGY MIT AKARTOK.
Ha azt mondtad volna, hogy: "kedvesem, engem kicsit zavarnak a képek a kicspitsáról vagy kiről, megtennéd, hogy leveszed őket a fb-ről?"
Akkor a srác azt mondta volna, hogy: "persze, drágám, amióta téged ismerlek, leszarom azt a hülyepitsát." És leveszi.
Tehát a tanulság az, hogy nem körbeírni kell a dolgokat, hanem megmondani. Ha a jövőben is így csinálsz, zökkenőmentes lesz a kapcsolatod, mert a férfiak 99%-át azt tudja a plafonra vinni, hogy nem tudja, hogy mit akar tőle a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!