Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én leszek a hibás ha hülyeséget csinál?
A barátnőmmel többször megbeszéltem ezt-azt, ízt ígérte, hogy tartja magát ezekhez mégsem tette, az általam felállított határidő amiben megegyeztünk lejárt és szakítottam. Most azt írja megöli magát. Most nehogy már én legyek a hibás, nem engednék ennek a játszmának, de azt sem szeretném ha hülyeséget csinálna e miatt...
22/f
Te adtál neki esélyt,ha ő nem akart változtatni,hogy mindkettőtöknek jobb legyen,akkor talán helyesen döntöttél,hogy szakítottál.
Nem hiszem,talán csak fenyeget,de minden esetre jól tetted,hogy írtál a szülőknek.
Ezt velem is bejátszotta az exem, csak itt én vagyok a lány. Csak fenyegetni próbált és rám ijeszteni, hogy vonat elé ugrik, mikor már sokadjára elmondta én meg sokadjára azt, hogy ne legyen már hülye és ne fenyegetőzzön, akkor meguntam és megkérdeztem, hogy nézzek-e neki vonatot...Mikor látta, hogy nem jön be, abbahagyta.
Ja és nem, NEM te leszel a hibás, ez meg se forduljon a fejedben. Aki ennyire hülye, hogy képes lenne magában kárt tenni ilyen miatt, az meg is érdemli.
Az öngyilkos nemigen írja meg, mire készül - sajna közelről tudom ezt.
Az adott szó - nekem fontos, nem volnék olyannal én se akinek nem annyira.
Nem vagy hibás, szerintem te korrektül mondtál valami határidőt, elfogadta, és ő nem tartotta be.
Az is rendes ötlet, ha a szülőknek írsz.
Nagyon veszélyes pálya depresszióst amatőrként kezelgetni. Ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!