Nagyon nagy hülyeséget csináltam, a többi lent?
Sziasztok,hát hogy is írjam ezt le...
,,Volt" egy barátnőm 9 hónapig, és én nagyon nagyon rosszul bántam vele.. :/ kiabáltam vele sokszor,fenyegettem,és a legdurvább,hogy tetlegesség is történt(pofon).
És nem tudok ezen az egészen túllépni,annyira bánt a bűntudat,hogy már fizikálisan is érzem az egészet magamon,lelkileg és testileg is sokat változtam a szakítás' óta!
És akkor jött a feketeleves....feljelentettek
A feljelentés úgy történt,hogy 09.07.még találkoztunk és 10.én jöttek lefoglalni a telefonom,tabletem,számitógépem,laptopom..
Mert fellettem jelentve szexuális kényszerítés vádjával,és könnyű testisértés ért.
Azóta volt egy tárgyalás" ahol elrendeltek egy távoltartási végzést,amit az ügyész nem javasolt, de az édesanya egyből kérte,amit megértek.
Azóta kaptam egy levelet,hogy jogerőre emelkedett a szexuális kényszerítés vádja, és egyéb más büncselekmények!
Valomásomban mindent tagadtam, de a facebook üzenetekben leírtam,a fenyegetést stb...
Lehet nagy bajom?Nincs semmi orvosi látlelet csak a facebook üzenetek,és pár kép.
Képeken sír a lány stb..
Szexuális kényszerítés nemtörtént SOHA.
A vádban az is benne volt,hogy 04.hónaptól 09.hónapig többször kényszerítettem szexuális tevékenységre, de pontos dátum nincs.
Ja és a legdurvább,hogy a lány csak decemberben lesz 18éves..
én 19 vagyok!
Sose voltam büntetve.
Szerintetek?
Te fényképezted, ahogy sír? Vagy milyen fényképek? Nem értem.
Azért gondolom, elég durva fenyegetések lehetnek, ha ennyire foglalkoznak vele.
Igen, nagy hülyeséget csináltál. Sőt több mint hülyeséget, inkább vállalhatatlannak nevezném.
Ha nem történt jogi értelemben szexuális fenyegetés, akkor nem fogsz ülni, de arra felhívom a figyelmedet, hogy a szexuális kényszerítés definíciója nem feltétlenül az, amire te gondolsz. Majd a bíróságon jókat fogtok vitatkozni arról, hogy a bizonyítható és általad is elismert kiabálás, fenyegetés, pofozkodás hatására feküdt-e le veled a lány. Ha a bíró úgy látja, hogy igen, na akkor leszel igazán bajban.
Igen,nagyon nagy hülyeséget csináltam...
És nem tudom,hogy mit csináljak,teljesen kikészülök,hogy hogyan lehettem ennyire hülye,fogyatékos..sose csináltam més hasonlót sem.
"általad is elismert, én semmit nem ismertem el, mindent tagadtam.
remélem a facebook üzeneteket is olvassák, hogy ő miket írt...
Ilyeneket,hogy "ma gyere át és bass* meg kőkeményen, és a fenekemet is."
Meg hasonló dolgokat írt.. Sose kényszerítettem semmire
De miért fenyegetted? Elhagyott?
Gondolom, nem akkor írta, hogy menj át, amikor már fenyegetted.
Nyomozó úr,is csodálkozott mivel a telefonomba még 09.05 csókolozós selfi is volt, és a híváslistámat is megnézték és az esetek döntőtöbbségében a hölgy hívott ez úgy 90% ot fed le.
Utoló pár napban is volt tőle sms-em ,hogy nincs náluk otthon senki és menjek át szexelni egy nagyot!
Igazából azt nem értem,hogy azt hogy fogja bizonyítani,hogy ezeket a képeket én csináltam és,hogy én írtam neki?
mert a facebook mióta hiteles információ?
Tudta a hölgy a jelszavamat,és a telefonján alapból be volt jelentkezve a facebookomba.
Semmi más nincs ellenem,tehát orvosi papír nincs..
Miért hiszi mindenki azt,ha valaki elkövet valamit, és megbánja, tudja,hogy ennél nagyobb hülyeséget nem is csinálhatott volna,teljes önanarchiába esik,teljes lepusztulást élek át az utobbi időszakban,amikor felfogdtam,hogy mit csináltam és ennek súlya is van,miért hiszi mindenki azt,hogy nem lehet változni?
Soha de soha nem merném ezt megcsinálni,inkább megölném magam abban a pillanatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!