Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Nagyon nagy hülyeséget csináltam, a többi lent?

Figyelt kérdés

Sziasztok,hát hogy is írjam ezt le...

,,Volt" egy barátnőm 9 hónapig, és én nagyon nagyon rosszul bántam vele.. :/ kiabáltam vele sokszor,fenyegettem,és a legdurvább,hogy tetlegesség is történt(pofon).

És nem tudok ezen az egészen túllépni,annyira bánt a bűntudat,hogy már fizikálisan is érzem az egészet magamon,lelkileg és testileg is sokat változtam a szakítás' óta!

És akkor jött a feketeleves....feljelentettek

A feljelentés úgy történt,hogy 09.07.még találkoztunk és 10.én jöttek lefoglalni a telefonom,tabletem,számitógépem,laptopom..

Mert fellettem jelentve szexuális kényszerítés vádjával,és könnyű testisértés ért.

Azóta volt egy tárgyalás" ahol elrendeltek egy távoltartási végzést,amit az ügyész nem javasolt, de az édesanya egyből kérte,amit megértek.

Azóta kaptam egy levelet,hogy jogerőre emelkedett a szexuális kényszerítés vádja, és egyéb más büncselekmények!

Valomásomban mindent tagadtam, de a facebook üzenetekben leírtam,a fenyegetést stb...

Lehet nagy bajom?Nincs semmi orvosi látlelet csak a facebook üzenetek,és pár kép.

Képeken sír a lány stb..

Szexuális kényszerítés nemtörtént SOHA.

A vádban az is benne volt,hogy 04.hónaptól 09.hónapig többször kényszerítettem szexuális tevékenységre, de pontos dátum nincs.

Ja és a legdurvább,hogy a lány csak decemberben lesz 18éves..

én 19 vagyok!

Sose voltam büntetve.

Szerintetek?

2015. okt. 22. 11:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Te fényképezted, ahogy sír? Vagy milyen fényképek? Nem értem.

Azért gondolom, elég durva fenyegetések lehetnek, ha ennyire foglalkoznak vele.

2015. okt. 22. 11:21
 2/29 anonim ***** válasza:
Szerintem orvosi kezelés kellene neked, a bíróság helyében ezt tenném. A társadalomtól való elzárást nem pártolom mert azért annyira nem súlyos az eset, MÉG. Viszont szomorúan látom napi gyakorisággal vannak ilyen kérdések, édesanyád helyében nem lennék. Nem tanították meg neked hogyan is kell bánni egy lánnyal-nővel...
2015. okt. 22. 11:21
 3/29 anonim ***** válasza:
33%
Te tényleg beteg vagy. Remélem, jó szigorú büntetést fogsz kapni!
2015. okt. 22. 11:24
 4/29 anonim ***** válasza:
60%

Igen, nagy hülyeséget csináltál. Sőt több mint hülyeséget, inkább vállalhatatlannak nevezném.

Ha nem történt jogi értelemben szexuális fenyegetés, akkor nem fogsz ülni, de arra felhívom a figyelmedet, hogy a szexuális kényszerítés definíciója nem feltétlenül az, amire te gondolsz. Majd a bíróságon jókat fogtok vitatkozni arról, hogy a bizonyítható és általad is elismert kiabálás, fenyegetés, pofozkodás hatására feküdt-e le veled a lány. Ha a bíró úgy látja, hogy igen, na akkor leszel igazán bajban.

2015. okt. 22. 11:24
 5/29 A kérdező kommentje:

Igen,nagyon nagy hülyeséget csináltam...

És nem tudom,hogy mit csináljak,teljesen kikészülök,hogy hogyan lehettem ennyire hülye,fogyatékos..sose csináltam més hasonlót sem.

"általad is elismert, én semmit nem ismertem el, mindent tagadtam.

remélem a facebook üzeneteket is olvassák, hogy ő miket írt...

Ilyeneket,hogy "ma gyere át és bass* meg kőkeményen, és a fenekemet is."

Meg hasonló dolgokat írt.. Sose kényszerítettem semmire

2015. okt. 22. 11:29
 6/29 anonim ***** válasza:
0%
Na most látom csak a kiegészítést. Szóval te fényképeket tároltál a gépeden a síró csajodról, és a megöléssel fenyegetted. Very nice. Igazából ha bezárnak, meg fogod érdemelni. Most bánod, de valószínűleg a következő csajoddal is ugyanígy viselkednél.
2015. okt. 22. 11:30
 7/29 anonim ***** válasza:

De miért fenyegetted? Elhagyott?

Gondolom, nem akkor írta, hogy menj át, amikor már fenyegetted.

2015. okt. 22. 11:34
 8/29 anonim ***** válasza:
#7: Most már késő bánat, gondolom a feljelentés és a cuccaid lefoglalás után "jött meg az eszed" és félsz is mi lesz. Ezért is írtam orvosi kezelés kell neked. Jogosnak tartanák mindenféle büntetést, és sajnos ha nem kapnál valószínű úgy lennél vele mással majd ugyan ezt teheted (igaz ez a lelked mélyén lesz ez az érzésed). Nem akarok tippet sem tanácsot adni de ha ezzel fogsz takarózni hogy mert a barátnőd így meg úgy...és hárítasz magyarázkodsz azzal csak rosszabb vége lesz. Főleg bíróság előtt ahol megbánást nem fogsz tanúsítani nagyon.
2015. okt. 22. 11:34
 9/29 A kérdező kommentje:

Nyomozó úr,is csodálkozott mivel a telefonomba még 09.05 csókolozós selfi is volt, és a híváslistámat is megnézték és az esetek döntőtöbbségében a hölgy hívott ez úgy 90% ot fed le.

Utoló pár napban is volt tőle sms-em ,hogy nincs náluk otthon senki és menjek át szexelni egy nagyot!

Igazából azt nem értem,hogy azt hogy fogja bizonyítani,hogy ezeket a képeket én csináltam és,hogy én írtam neki?

mert a facebook mióta hiteles információ?

Tudta a hölgy a jelszavamat,és a telefonján alapból be volt jelentkezve a facebookomba.

Semmi más nincs ellenem,tehát orvosi papír nincs..

2015. okt. 22. 11:40
 10/29 A kérdező kommentje:

Miért hiszi mindenki azt,ha valaki elkövet valamit, és megbánja, tudja,hogy ennél nagyobb hülyeséget nem is csinálhatott volna,teljes önanarchiába esik,teljes lepusztulást élek át az utobbi időszakban,amikor felfogdtam,hogy mit csináltam és ennek súlya is van,miért hiszi mindenki azt,hogy nem lehet változni?

Soha de soha nem merném ezt megcsinálni,inkább megölném magam abban a pillanatban

2015. okt. 22. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!