Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek hülyeséget csinált...

Szerintetek hülyeséget csináltam? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Lányként elkezdtem edzeni karra, mert körte alakom van és azt szerettem vna ha felül erős legyek. Nem vittem túlzásba az edzést, csak súlyzoztam sokszor keveset, de eléggé meglátszik. Először azt hiszik zsír, de mikor befeszitem mindenki lehidal h milyen izmos. Vannak már poloim amiket kinottem vallresznel ( fő célom a vállszéllesítés, homokóra alak elérése). Persze nem nézek úgy ki, mint egy body builder ( nem is szeretnék). De szerintetek 18 évesen ez felesleges volt v ink legyek büszke rá?

2015. okt. 3. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
képet, így csak szavak.
2015. okt. 3. 22:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Iiii hát eléggé szégyenlős vagyok, de lehet még meggondolom magam.
2015. okt. 3. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
nem csináltál hülyeséget. Ha zavar akkor elég ha nem edzel, le fog menni az izom.
2015. okt. 3. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
jól tetted,de a körtéknek a hátukat is szélesíteni kell.
2015. okt. 3. 22:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak az zavar, hogy szerintem még így se kezdtem el hasonlítani egy homokóra alakúhoz( egy kicsit se), csak vastagabb lett a karom ( de legalább nem zsírtól, hanem izomtól!), azt meg h szélesebb lett a vállam senki sem vette észre, csak a pólóim szorítanak. Azt kell h mondjam elégedett vagyok, de szerintem az öltözködési trükkökkel többet tudok elérni.
2015. okt. 3. 22:43
 6/10 A kérdező kommentje:
4. kommentelő kösz a tanácsot, a hátról nem tudtam h azt is kell
2015. okt. 3. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Tegyel kepet kisatirozott hatterrel, hatulrol.
2015. okt. 3. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:
7.-es, te most az 1.es válaszoló is vagy egyben? :D
2015. okt. 3. 23:03
 9/10 A kérdező kommentje:
De nem, nem fogok itten képet feltenni, bocsánat. Az eddigi információk meg pont elegek számomra, köszönöm :3.
2015. okt. 3. 23:12
 10/10 Fushion123 válasza:
Ha azt szeretnéd hogy a vállad szélesebb legyen az úszást ajánlom. 😉
2015. okt. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!