Nagyon nagy hülyeséget csináltam, a többi lent?
Sziasztok,hát hogy is írjam ezt le...
,,Volt" egy barátnőm 9 hónapig, és én nagyon nagyon rosszul bántam vele.. :/ kiabáltam vele sokszor,fenyegettem,és a legdurvább,hogy tetlegesség is történt(pofon).
És nem tudok ezen az egészen túllépni,annyira bánt a bűntudat,hogy már fizikálisan is érzem az egészet magamon,lelkileg és testileg is sokat változtam a szakítás' óta!
És akkor jött a feketeleves....feljelentettek
A feljelentés úgy történt,hogy 09.07.még találkoztunk és 10.én jöttek lefoglalni a telefonom,tabletem,számitógépem,laptopom..
Mert fellettem jelentve szexuális kényszerítés vádjával,és könnyű testisértés ért.
Azóta volt egy tárgyalás" ahol elrendeltek egy távoltartási végzést,amit az ügyész nem javasolt, de az édesanya egyből kérte,amit megértek.
Azóta kaptam egy levelet,hogy jogerőre emelkedett a szexuális kényszerítés vádja, és egyéb más büncselekmények!
Valomásomban mindent tagadtam, de a facebook üzenetekben leírtam,a fenyegetést stb...
Lehet nagy bajom?Nincs semmi orvosi látlelet csak a facebook üzenetek,és pár kép.
Képeken sír a lány stb..
Szexuális kényszerítés nemtörtént SOHA.
A vádban az is benne volt,hogy 04.hónaptól 09.hónapig többször kényszerítettem szexuális tevékenységre, de pontos dátum nincs.
Ja és a legdurvább,hogy a lány csak decemberben lesz 18éves..
én 19 vagyok!
Sose voltam büntetve.
Szerintetek?
Jó eséllyel nem lesz ebből semmi.
Én csak azt nem tudom összerakni, hogy hogy nem lehetett 9 hónapon keresztül észrevenni, hogy nem egészen kóser ez a dolog. Ha még valami sötét 4 általánossal rendelkező segédmunkás lennél, aki azt hiszi, hogy csak ordítva meg ütve lehet kommunikálni, akkor legyintenék egyet, de állítólag értelmiségi lennél, ember.. Orvosoknál nincs valami pszichológiai alkalmassági?
Ha biztos börtönt akarsz, hallgass csak a sok hat elemis jogtudósra. Rekorder a 100 %-ig hasznos #15-ös.
1. Egy dolog a bizonyíthatóság, egy másik a jogkövetkezmény. Olyan ember nincs, aki három mondat alapján megmondja, hogy mi lesz bizonyítható az ügyben és mi nem. A legtöbb erőszakos bűncselekményt általában nem közönség előtt szokták elkövetni, és nem is csak akkor lehet elítélni miatta, ha közjegyző által hitelesített videófelvétel készült róla. Egy állítás - egy tagadás, közvetlen bizonyítéknak épp elég, össze kell vetni az egyéb adatokkal, jön a bírói mérlegelés, aztán lehet kvartyogni, hogy bizonyíték nélkül ítéltek el. A kegtöbb hasonló ügyben nincs is más. Amit leírtál, annak a büntetési tétele 5-10 évi szabadságvesztés, az egyéb kisebb bűncselekményeket nem is számítva.
2. Azonnal hatalmazz meg ügyvédet, mert Te láthatóan semmit értesz abból, ami körülötted folyik (pl. nem tárgyalás volt, hanem a nyomozási bíró ülése, a vádak nem emelkedtek jogerőre, legfeljebb a panaszod utasították el, vagy a távoltartást elrendelő végzés lett jogerős). A kirendelt védő semmit nem ér, túl nagy a tét.
3. A jó ügyvédet nem lehet megspórolni ingyenes fórumon. Jó példa erre, mekkora okoskodás volt itt a rágalmazásról, noha ez - ha valóban nem igaz - akkor hamis vád bűntette, de általad csak az alapügy jogerős befejezése után indíható meg.
..és megjött a főokos a 24-es válaszoló személyében!(taps taps taps)
-a napi közmunkaprogramban elszenvedett frusztrációját levezetvén rögtön személyeskedéssel nyit,egyben utal rá hogy ő jobban ért hozzá
-holott ugyanannyi infó áll a rendelkezésére mint a többi válaszolónak
-de ez nem zavarja,már írja is a büntetési tételt:5-10 év szabadságvesztés legalább.
mondjuk arra jó ez a válasz hogy ráijesszen a kérdezőre.tipikus csendőr-hozzáállás egyébként,az ő praxisukban fordul elő hogy csak úgy repkendek az x évnyi letöltendő-kijelentések amikor bűncselekmény esetének a gyanúja forog fenn.
Jaj, szántóvetőként, de rohadt egyszerű vagy te.
A jogszabály tartalma nem vélemény, hanem ténykérdés. Szerintem 18 év alatti sérelmére elkövetett szexuális erőszak büntetési tétele a Btk. 197. § (3) bekezdés c) pontja szerint 5-10 év. Ha szerinted nem annyi, írd le, hogy miért nem és írd ide, melyik törvény alapján. Ha nem tudod, akkor hallgass és ne vezess félre másokat.
Egyébként ez nem nagy dolog, egy elsőéves joghallgató is tudnj. Vagy legalábbis meg tudja nézni. Legfeljebb egy szántóvetőnek lehet magas.
legy eros kerdezo a kenyszerites meg fog allni siman ha a csaj pl. azt mondja hogy sex kozben te kenyszeritetted mondjuk arra hogy oralozzon veled, o eppen nem akarta de te lenyomtad a fejet es nem engedted el, hiaba mondta hogy NEM.
Ehhez nem kell bizonyitek cask a lany szava esku alatt, es ugy megall a dolog mint a pinty. ha a lanynak jo ugyvedje van bevarrnak kisfiam mint egy kabatzsebet. adhatsz penzt a szent antalnak ha felfuggesztettet kapsz. Leven nagykoru a priuszod akkor is megmarad ha nem messz bortonbe. Rohadt kis szemetlada vagy ha mar 19 evesen ilyeneket csinalsz akkor cask egy agressziv allat less beloled egesz eletedben. semmi jot nem kivanok neked, remelem kifogsz egy birot aki utalja az eroszakos ferfiakat es peldat statual veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!