Nagyon nagy hülyeséget csináltam, a többi lent?
Sziasztok,hát hogy is írjam ezt le...
,,Volt" egy barátnőm 9 hónapig, és én nagyon nagyon rosszul bántam vele.. :/ kiabáltam vele sokszor,fenyegettem,és a legdurvább,hogy tetlegesség is történt(pofon).
És nem tudok ezen az egészen túllépni,annyira bánt a bűntudat,hogy már fizikálisan is érzem az egészet magamon,lelkileg és testileg is sokat változtam a szakítás' óta!
És akkor jött a feketeleves....feljelentettek
A feljelentés úgy történt,hogy 09.07.még találkoztunk és 10.én jöttek lefoglalni a telefonom,tabletem,számitógépem,laptopom..
Mert fellettem jelentve szexuális kényszerítés vádjával,és könnyű testisértés ért.
Azóta volt egy tárgyalás" ahol elrendeltek egy távoltartási végzést,amit az ügyész nem javasolt, de az édesanya egyből kérte,amit megértek.
Azóta kaptam egy levelet,hogy jogerőre emelkedett a szexuális kényszerítés vádja, és egyéb más büncselekmények!
Valomásomban mindent tagadtam, de a facebook üzenetekben leírtam,a fenyegetést stb...
Lehet nagy bajom?Nincs semmi orvosi látlelet csak a facebook üzenetek,és pár kép.
Képeken sír a lány stb..
Szexuális kényszerítés nemtörtént SOHA.
A vádban az is benne volt,hogy 04.hónaptól 09.hónapig többször kényszerítettem szexuális tevékenységre, de pontos dátum nincs.
Ja és a legdurvább,hogy a lány csak decemberben lesz 18éves..
én 19 vagyok!
Sose voltam büntetve.
Szerintetek?
1. Keress ügyvédet! NŐT!
2. Menj el dühkezelési tréningre vagy legalább pszichológushoz és erről legyen papírod,amit a bíróságnak bemutathatsz!
3. SEMMI FORMÁBAN NE KERESD A LÁNYT VAGY A CSALÁDJÁT!
4. Töröld magad és SOHA ne is regisztrálj Facebbokre Twitterre meg semmiféle netes oldalra!
Ex-SÜN
egyáltalán nem keresem.
Amúgy orvosin tanulok :'( első éves vagyok, istenem, nem hiszem el...
12. vagyok.
Ha nem akarod bukni a karriered fogadd meg a tanácsaim!
És legközelebb NŐT azaz MILF-et keress ne tini pitsát!
Tapasztalat,sünként láttam sok,normális pasit és családapát elbukni ilyenek miatt! KERESS ÜGYVÉDET,NŐI ÜGYVÉDET!
A kenyszerites nem fog megallni, a te szavad van az ovevel szemben, bizonyitani nem tud semmit, ami meg van az is melletted szol (gyakori hivasok uzenetek az o reszerol).
UGYVED mindenkepp, es ha lehet no!
Az egy pofon, raadasul konnyu testi sertes, 8 napon belul gyogyul, azert kapsz vmit, de az max felfuggesztett lesz.
Az ex sun jokat irt, menj el valami treningre v pszichologushoz, lenyeg hogy papir legyen rola, az pluszpont lesz a bironak.
De mi történt? Minek fenyegetted?
Csak én nem értem? :S
Vagy ti így beszélgettek egymással? :D
Igen ügyvédnőm már van, de ő semmit nem mondott azt mondta, hogy nincs ellenem semmi bizonyíték.
Igen akkor jelentkezek dokihoz.
De elötte egyeztetek az ügyvédemmel,köszönöm a pozitívabb kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!