Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Nagyon nagy hülyeséget csináltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem itt egy sráccal, beszélgettünk, és rávett, hogy kapcsoljam be a kamerát. Először nem akartam, de azt hittem bízhatok benne. És hát csináltam is pár dolgot, amire megkért. Most pedig azzal fenyeget, hogy ha nem találkozok vele, akkor felteszi a netre a videót, és akkor látják a szüleim, meg barátaim is. Én annyira megijedtem, hogy már napok óta nem tudok enni se. Mivel más választásom nem volt, belementem a találkozóba, de mondanom sem kell, hogy NEM akarok találkozni vele.

Mit lehet ilyenkor tenni? Végső elkeseredésemben már nem tudok máshova fordulni. Gondolom a rendőrség nem foglalkozik ilyen piti ügyekkel, de nagyon félek, hogy közzéteszi azt a videót!

2016. máj. 11. 16:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Chill, a legjobbakkal is megesik. Bűncselekmény, és tehetsz feljelentést, nem kell tudni róla a szüleidnek ( hacsak nagyon fiatal nem vagy), ha meg tudsz jelölni egy posta/idézhető címet, ahol nem fognak gyanút, ha leveleket kapsz a rendőrségtől.

18 alatt egyébként ez nem is csak enyhe BCS.

2016. máj. 11. 18:26
 12/21 anonim ***** válasza:

9#

Az lehet.

De a srác ezt nem tudja. Itt nem az a cél, hogy a zsarolást támasszuk alá bizonyítékokkal, hanem hogy megijesszük a srácot. Ugyanis, ha van egy ilyen hangfelvétel róla akkor már ő is zsarolható, mert van egy olyan sejtésem, hogy a srác nem örülne neki ha nyilvánosságra kerülne, hogy lány ismerőseit zsarolja és szexuálisan kihasználja.

Ez csak egyfajta "játék" olyan mint a sakk.

És ezzel a hangfelvétellel ő is "sakkot" kap, tehát így már neki is érdeke lesz, hogy elfelejtsék ezt az egészet.

Ja és még valami:

Valakinek el kell mondanod ezt. Valakinek akiben maximálisan megbízol, és tudod, hogy soha nem árulná el senkinek és soha nem ártana neked. Csak biztosíték képen, hogy később legyen valaki aki adott estben segítséget tud adni esetleg tanúskodni tud.

Egyébként szerintem a lány is 20 év körül van.

De függetlenül attól, hány éves vagy könyörögve kérlek eszedbe se jusson semmiféle baromság amivel ártanál magadnak.

2016. máj. 11. 19:12
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 11. 20:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Linket!
2016. máj. 11. 20:51
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha már a korodat nem tudjuk, de több mint 13...

és ha kevesebb, mint 18 és ő rendelkezik olyan felvétellel, amin te meztelen vagy, azért faxántosan lecsukják :D

Szóval, ha még nem vagy 18 akkor ez nagyon nem piti dolog. Ha meg elmúltál akkor is ott a zsarolás meg a többi..

2016. máj. 12. 02:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta, ha találkozunk töröl mindent. Remélem be is tartja. Ha meg nem, akkor ahogy írtátok, én is megzsarolom, és nekem még a beszélgetések is ott vannak, amikben fenyeget. Most már úgyis mindegy, ennél rosszabb úgysem lehet..
2016. máj. 12. 16:54
 17/21 anonim ***** válasza:
A zsarolás egy vagyon elleni bűncselekmény. Ez szexuális kényszerítés (1-5 év). Ha 18 alatt vagy, akkor 2-8.
2016. máj. 12. 21:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Biztos hogy büntethető? Hisz a srác szexet akart, és a lány ráutaló magatartást mutatott mikor azt a videót csinálta.
2016. máj. 12. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha találkoztok akkor feltétlenül mond neki, hogy valakinek elmondtad, hogy ki ős és mit tett és tudja, hogy ti most mit csináltok (csak biztosíték képen)........... Őszintén szerintem nagy kockázatot vállalsz ezzel a találkozóval. Túl nagyot.
2016. máj. 12. 22:00
 20/21 anonim válasza:

Az a baj, ha felrakja netre, nem lehet bizonyítani, hogy Ő tette, hacsak nem követett el valamiféle hibát. Általában vannak szervek akik megoldják ezt a problémát, de azok nem legálisak, szóval csak saját felelősségre kérd fel őket.

Tudom, hogy itt sokan a jogilag helyes utat mondják neked, ami mellesleg a helyes megoldás, de akkor valószínűleg a szüleid is belekeverednek, mivel kiskorú vagy.

Szóval a döntést neked kell meghoznod, ami nem egyszerű, dehát minél nagyobb a baki, annél nehezebb a megoldás.

2016. máj. 13. 03:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!