Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csináltam egy hülyeséget,...

Csináltam egy hülyeséget, most mit tegyek? Még ő jelent fel?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy csaj, aki már gimnzáiumban zaklatott, de utána sem állt le és az egész várost, az iskolámat, anyám munkahelyét körbepletykláta hazugságokkal, nem hagyott békén... Sőt egy barátnője is rám szállt, akinek egy a munkahelye vele... Többet között hazugságokat és személyiségi jogokat sértő videókat is terjesztett rólam.

Már régebb óta elegem van belőle, de akkor telet be a oohár, mikor kedden besétlátam a plázába és a kolleganőjével kibeszlétek, kinyerítettek másokbak...

Ekkor nem tusom, miért, mit hittem írtam a csajnak Facebookon, higy láljanak le, látom megy a munka, de már elegem van és a degenerált barátnőjével együtt fel lesznek jelentve...

Ezutná elkezdett ismerősökön keresztül üzengetni, leveleket küldözgetni, persze mimdent tagadott, meg kikérte magának... Nem is írtam rá, mert nem megyek bele ilyenbe... Elment egy ügyvédhez, iratott egy levelet és elküldte, higy rossz hírnév keletése meg zaklatás miatt ő tesz felejelntést és né zaklatom, engem 5 éve nem is látott... Meg adjam meg a számomat, majd ott beszélgetünk. Ekkor elegem lett írtam egy félhivatalos választ, oké nem ügyvéddel iratottat, hogy én nem tettem ilyesmiket, a munkahelyen viselkedni kell és én szenvedtem el zaklatást stb.

Majd letiltottam mindenkit. Viszint valakitől megszerezte a szmáomat és hívogat, de nem veszem fel...

Egy pióca ez a csaj... Gimiben még a telefonomat is kivette a táskmából, hogy órán azt olvasgathassák stb.

Nem is neki írtam, ő okkal, le van tiltva, haem a kis barátnőjének... Hogy mit képzelnek, hogy megaláznak a plázában...

Szóval az hülyeség volt, mert nost még jobban kicsinál, mindent rám akar verni...

Mit tegyek?? Vicc, komolyan... Voltak súkyosabbak, komolyan ballagás utná se hagyott vékén é solyabokat hallottam vissza még a napokban is...

Jobb lett volna szarni rá, az biztos, csak csináltam magamnak a bajt.

2020. jan. 9. 22:00
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocs az elírások miatt...
2020. jan. 9. 22:02
 2/10 árokpart ***** válasza:
83%
Ne aggódj a rendőrség két fiatal szerelmes magánéletével nem fog foglalkozni. A fegyver és a kábítószerkereskedelem, emberkereskedelem, gyermekkereskedelem stb. bőven leköti őket. Írtad, hogy ügyvéddel fenyeget akkor meg polgári peres eljárással próbálkozik.
2020. jan. 9. 23:00
 3/10 A kérdező kommentje:

Te összebeszélsz mindent...

Milyen két szerelmes fiatal? Mindketten lányok voltunk, osztálytársam volt... Mi a fene ez a része is?

Továbbá a többi részét sem tudom értelmezni.

2020. jan. 9. 23:03
 4/10 árokpart ***** válasza:
93%
Az más ne haragudj nem írtad, hogy lány vagy. A második részében meg azt akartam írni, hogy ha nem a rendőrségen jelentett közvetlenül fel zaklatásért hanem megbízott egy ügyvédet és azzal fenyegetőzik , akkor szinte kizárt az esélye, hogy abból neked büntetőjogilag bajod legyen. Magánvádas polgári peres eljárásra viheti ha akarja, de sok értelme nincsen egy ilyen hosszas pereskedésnek, mert mindenképpen ő jönne ki belőle rosszul és egy csomó pénzt fizethetne utána. Azon felül te is perelhetnéd kártérítésre jó hírnév megsértése miatt. Nem kell aggódnod szerintem ez a lényeg.
2020. jan. 9. 23:08
 5/10 A kérdező kommentje:

A zaklatást ő követte el. De annyira beszart, hogy elment egy ügyvédhez... Mert nyilván minden igaz...

Viszont én sem jelenteném fel, ki akar egy ilyet... Csak fenyegettem. Mai eszemmel nem tenném, az ilyennek nincs értelme.

2020. jan. 9. 23:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Azért parázok, mert egy hivatalos ügyvédi levelet küldött nekem egy ismerősön keresztül, amit nyilván nem maga írt és ott roszz hírnév keltését, meg valakinek az üzeneteit is rám akarta sózni... Ez egy ügyvéd által megírt hivatalos szöveg...

Én voltam a marha, hogy erre az ügyvédi levélre reagáltam... Nem akartam mást, csak hogy végre abbahagyják mimdketten a pletykálkodást... Nagyon rossz döntés volt.

Meg nyilváb a pletykákra nincs bizonyítékom. Tehát félő, hogy neki lenne igaza, bár még engem ócsárló csoportot is hozott létre a közelmúltban...

Mindegy, lezártam. Meg remélem ő is leáll. Nem akarok senkit sem feljelenteni, egyértelmű és egy bocsánat elég lett volna. Nagyon felhúztam magam máson és még hozzájött ez is...

Annyira komolyan vették, hogy ügyvédhez fordult. Meg valakitől megszerezte a számomat is. Ritka egy marha vagyok. Már 2 napja nem alszom viszont. Telefonon meg máshogy sem óhajtok vele beszélni...

Viszont most állok egy egyetemi kirúgás előtt, költözés előtt, kellett a nyakamba még ez is. Megiratott ügyvéddel egy szöveget, egyértelműen kiderült. Állítólag valaki őrt neki tavasszal valamit, szerinte én voltam...

Nem írtam volna neki, nem tudom, mi lelt engem is... Más tanácsolat, hogy küldjem el őket a francba, akkor abbahagyják.

2020. jan. 9. 23:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Szóval, ha pénzt áldozott erre, meg elnent egy ügyvédhez, akkor nyilván be van szarva... Nyilván meg van ijedve, visszatámadott. Éppen ezért logikusan, hibátlanul cselekszik, ami nem mondhatom el rólam. Bár megírtam neki, hogy én is erre, hogy ennxiben hagyom, a múlt az múlt, nem fitogtatom, csak nyugalmat szeretnék. Amúgy egy pióca, nagyon durva, meddig el nem megy. Bár elérte a célhát, mert most én vagyok megijedve.

Kettő, meg ugye rendesen alátámaztott bizonyítékok, tanuk nélkül nehéz bármit is bizonyítani, illetve se erőm, se kedvem, se lelkiállapotom nincs ehhez...

Vegyem fel neki a telefont, ha legközelebb hív? Elkövettem egy hibát abban is. Nem tudtam kié a szám, ezért felhivattam egy ismerősömmel...

2020. jan. 9. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Van egy olyan sejtésem, hogy van neked egy kis üldözési mániád is, és nem minden úgy van a valóságban, ahogy te érzékeled, leírod. Ő sem biztos, hogy normális, nem azt mondom, de egymásra akadtatok.

Ha én rühellek valakit, és tudom, hogy hol dolgozik, akkor nem megyek oda ruhát vásárolni vagy akármi.

2020. jan. 10. 06:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Persze, ne menjek srhova...

Nincs üldözési mániám, de ez tipikus gyakorikerdesek....

2020. jan. 10. 06:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha írtál az ügyvédjének, legfeljebb az, ha olyasmit, amit nem lett volna szabad.

Az a helyes ilyenkor, ha leírsz mindent, ami terhelőt tudsz rá nézve, és letagadsz mindent, amit nem lehet rád bizonyítani. Ha az ügyvéd pénzért írt, nem egy szopásért, akkor az belekerülhetett egy 20 E-be. Vagyis a lánynak oka van arra, hogy pénzt költött. Lehet, hogy tényleg komolyan hiszi, hogy te irkáltál neki mindenfélét korábban is, és ezért beszél most is mindenfélét rólad. Ez valamilyen formában tisztázni kellene, akár úgy, hogy az ügyvédjével megbeszéled. Akár fel is keresheted személyesen.

2020. jan. 11. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!