Volt olyan korszak az életetekben, amikor állandóan hülyeségeket csináltatok és rossz döntéseket hoztatok?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 16:23
2/8 anonim válasza:
Nem, mégse ott vagyok, ahol terveztem.
Természetesen többre vittem, mint aki szaroskodott, de az egyik vállalkozásom jóval szarabbul teljesít egy jogszabályváltozásnak köszönhetően.
Kikerülni nem lehet, abbahagyni nem akarom.
Szám szerint, most van kb 800 nettóm, ha nincs a gebasz, ez egy millával több alsóhangon.
Szal ha ez vigasztal, semmit nem jelent, ha csináltál hülyeséget.
3/8 anonim válasza:
19 éves korom óta tart és most 30 vagyok…folyamatosan
5/8 anonim válasza:
Én ha nagyon csalódott vagy ideges vagyok akkor több rossz döntést hozok
6/8 anonim válasza:
33 éves koromig tartott, hogy folyamatosan rossz döntéseket csináltam és hülyeséget. 34 évesen már jobban oda figyelek mit csinálok.
7/8 anonim válasza:
Persze ugy 15tol vagy 20ig eleg sok volt. A vege fogda, korhaz vagy szobafogsag volt altalaba 😀 Ilyen ez a tinikor
8/8 anonim válasza:
800 nettonak miért nem örül valaki manapság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!