Van most párod,ha igen hol ismerkedtetek meg,ha nincs mi az oka?
Nincs, mert a hímneműek körében van egy általános vélekedés, mely szerint:
1. 35 fölött a nő az már nem is nő, hanem egy vén trampli
2. szingli nőre nyomulni nem menő
3. a természetesség (no smink, hajfestés, műszempilla, kacsaszáj stb) szürke, unalmas, nem vonzó, lehangoló..
továbbá: mintha a pasik jó részének nem lenne saját véleménye, ízlése.. ezt úgy kell érteni, hogy ha pl. valakinek valami csoda folytán bejönnék, akkor tuti lesz ott egy haverja, ismerőse, aki lebeszéli arról, hogy kezdjen valamit a helyzettel.. a pasik számára egyébként is fontos, hogy milyen nője van, vagy épp milyet akarna felszedni és ezek alapján a környezete, vagyis férfitársai mit gondolnak róla..
és a tömegpszichózis: elég ha 1 valaki elkezdi, hogy XY de jó nő, meg egyéb és a többi is hasonlóan fog vélekedni.. ugyanez működik negatív előjellel is.. ha 1 valaki elkezd fújjolni, kritizálni, megmondja kit kell lenézni, utálni, akkor a többi birka nyilván megy utána..
aztán: én is válogatós vagyok, DE mások is azok..
szeretem a szabadságot, nem tudom, mennyire lennék alkalmas komolyabb kapcsra...már ha létezik olyan..
38/N
Kedves 31. miért kell itt elkezdeni szapulni a másik nemet? Ez nem a felnőtt párkapcsolatok kategória, ott megy ez minden kérdés alatt, maradj abban inkább kérlek.
Ne másokban keresd a hibát, hogy miért nem kellesz nekik. Biztosan VELED van a baj, csak ezt tudatosítani kellene, re kállene jönnöd, hogy mi az és változtatni rajta!
Jelenlegi "pár"- kapcsolatom már majdnem teljes egészében megszűnőfélben van. Nem tudjuk kölcsönösen kielégítő módon működtetni a fizikai szinten megnyilvánulni akaró szeretetkapcsolatunkat. 49N
Helyileg egy keresztény értékrendű társaságot összegyűjtő rendezvényterem előtt. ("Befogadó" alsó korhatár betöltött 40.-dik életév lett a régi 30-as korosztály helyett.)
Többségében 50-es és 60-as a jelenlegi korcsoport és java része egyedülálló férfi. Kevesen vagyunk hölgyek.
12-es: szerintem egy barát jellegű próbát mindenképpen megérnél! :)
20-as: ugyanaz a válaszom, mint előző esetben! :)
23-as: nyilván nem keresztény értékrenden alapuló kapcsolat(ok) lehettek. Esetleg éretlen volt a konfliktuskezelési technika akár egyik, akár mindkét fél részéről.
Szerintem egyáltalán nincsenek reménytelenül menthetetlen emberi kapcsolatok. De passzivitásba menekülő, és/vagy teljes elutasítottságot, lemondást választó résztvevő felek igen.
33-as voltam.
Mármint helyileg egy keresztény értékrendű társaságot összegyűjtő rendezvényterem előtt ismerkedtünk meg.
Kiegészítő észrevétel a 33-as számú szövegdoboz tartalmához.
32-es! amit leírtam, az végül is válasz volt a feltett kérdésre.
a másik meg az, hogy lehessen már leírni hogy mit tapasztalok a való életben, okés? lehet, hogy te is olyan hapek vagy, akire jellemzőek a fentebb leírtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!