Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok, nők, titeket mennyire...

Lányok, nők, titeket mennyire zavar, ha a srác akivel ismerkedtek heti átlagosan két alkalommal iszik a barátival?

Figyelt kérdés
Nem teljes mattrészegre ivásokról van szó, de azért relatíve nagyobb mennyiségeket elpusztít egy-egy ilyen alkalommal. Nem agresszív, jókedélyű piás és hűséges.
2022. szept. 17. 17:00
 1/7 anonim válasza:
Ha kielégít rendesen akkor semmi baj nincs.
2022. szept. 17. 17:12
 2/7 anonim válasza:
A korai alkoholizmus nem túl csábító.
2022. szept. 17. 17:13
 3/7 Huszonegyedikszázad válasza:
Engem zavar, ugyanis volt alkoholista párom. Nem kérek belőle mégegyszer.
2022. szept. 17. 17:14
 4/7 anonim válasza:
Engem nagyon, aki rendszeresen iszik, az alkoholista, csak még korai fázisban - ez meg számomra kizáró ok.
2022. szept. 17. 18:36
 5/7 anonim válasza:

Nekem kizáró ok! Apám alkesz, utálom a pia szagát is (főleg sör). Évi 3-4 alkalommal iszok, akkor is csak szülinapozás miatt és szilveszterkor. Pedig sokszor találkozok barátokkal, de tudjuk értelmesebben is tölteni az időt, minthogy piálnánk egy kocsmában. Barátom is így van vele, neki is alkesz volt az apja...

Aki pia nélkül nem tudja jól érezni magát, az függő.

2022. szept. 17. 18:46
 6/7 anonim válasza:
Nincs baj, iszok én is ritkán! 😄 L
2022. szept. 17. 19:02
 7/7 anonim válasza:
Az ekkora mennyiségű ivás kizáró ok, a heti 2 alkalommal történő haverozgatás úgyszintén, egyébként minden rendben van.
2022. szept. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!