Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Adnátok kölcsön egy embernek...

Adnátok kölcsön egy embernek akivel nem régóta ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz helyzetbe került, nincs hová mennie, és anyagilag is szarul áll.

Befogadni nem tudom, viszont valamennyi pénzt adni tudnék neki. Tudnám mellőzni a pénzt és az sem lenne baj, ha sosem adja vissza emiatt is kezdtem el gondolkozni ezen. Maximum 2 hete ismerem egyébként. Vagy van olyan aki így próbál lehúzni másokat?

2023. márc. 2. 19:44
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Nem,nem adnék. Oldja meg családon/barátokon keresztül. Miért nincs hová mennie? Dolgozik?
2023. márc. 2. 19:50
 2/29 anonim válasza:
Esélyes hogy lehúzás, sok a netes csaló
2023. márc. 2. 19:51
 3/29 anonim válasza:
Mi a szituáció ?
2023. márc. 2. 20:00
 4/29 anonim válasza:
Kizárt.
2023. márc. 2. 20:15
 5/29 anonim válasza:

Az a csapda az ilyen helyzetekben, hogy valószínűleg visszajárna hozzád újabb összegekért, és akkor már nincs megállás, ha egyszer adtál, miért is ne adnál újra és újra.

Bármennyire is őszintén nagylelkűnek érzed magad, az embernek tisztességesnek kell lenni önmagával szemben is: csak egy balekot csinálnál magadból. Vannak szociális intézmények, ha valaki ilyen bajba került, javasold neki ezeket.

2023. márc. 2. 20:35
 6/29 anonim válasza:

Két hete...

Vagyis egyáltalán nem ismered még.

Azért nem kap az ismerőseitől, mert ők már ismerik.

2023. márc. 2. 20:39
 7/29 anonim válasza:
Soha többet! Egyszer adtam kölcsön, nem adta vissza, sőt még többet akart és agresszíven nyomulni kezdett, hogy még többet akar. Tanuló pénznek tökéletes volt.
2023. márc. 2. 20:48
 8/29 anonim válasza:
Soha többé
2023. márc. 2. 21:04
 9/29 anonim válasza:
Egyszer adtam. Természetesen nem adta vissza. Így soha többet.
2023. márc. 2. 21:05
 10/29 anonim válasza:
Ha olyantól kér kölcsön, akit 2 hete ismer, az eleve gyanús. Vagy be akar csapni, vagy olyan szinten szociopata, hogy se egy barát, se egy családtag, senki nincs az életében. (Vagy vannak, csak már őket is átkúrta, de az ugyanaz.)
2023. márc. 2. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!