Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Adnátok kölcsön egy embernek...

Adnátok kölcsön egy embernek akivel nem régóta ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz helyzetbe került, nincs hová mennie, és anyagilag is szarul áll.

Befogadni nem tudom, viszont valamennyi pénzt adni tudnék neki. Tudnám mellőzni a pénzt és az sem lenne baj, ha sosem adja vissza emiatt is kezdtem el gondolkozni ezen. Maximum 2 hete ismerem egyébként. Vagy van olyan aki így próbál lehúzni másokat?

2023. márc. 2. 19:44
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem kért egyáltalán kölcsön, csak elmondta hogy rossz helyzetben van most
2023. márc. 2. 21:13
 12/29 anonim válasza:

Én annak adtam kölcsön akibe sokáig szerelmes voltam. A vége az lett majdnem börtönbe kerültem miatta. Ez az eset jól mutatja még ismerösnek se szabad kölcsön adni nem hogy egy idegenek.

+azt se tudod mikor jönne jól az a összeg amit kölcsön adsz. Légy észnél! Ne legyél balek! Én az voltam. Rá is faragtam.

2023. márc. 2. 21:16
 13/29 anonim válasza:
Nem, soha senkinek. Jo, edesanyamnak adnek, de senki masnak.
2023. márc. 2. 21:20
 14/29 anonim válasza:
Ajaj, ismerős a dolog. Utólag kiderült, hogy alkoholista és mindenkitől kölcsön kért és senkinek nem adta meg.
2023. márc. 2. 21:21
 15/29 anonim válasza:
Én nem adnék kölcsön egy vacsira valónál többet. Nagyon úgy hangzik a sztori mint amit a lehúzós csalók szoktak csinálni, már bocsi.
2023. márc. 2. 22:16
 16/29 anonim válasza:

Szia, valószínűleg egy jó lelkű ember vagy, ha van olyan összeg amire nincs szükséged adj neki,viszont mindenképpen mond neki ,hogy egy egyszeri dologról van szó.

Valamint törekedjen rá, hogy vissza adja.

Hidd el jó érzés, tapasztalat!

2023. márc. 3. 07:22
 17/29 anonim válasza:

Akik ügyes szélhámosok, nem kérnek, hanem úgy adják elő, hogy megsajnáld és adj.

Én is szorult helyzetben vagyok, de nem mondom senkinek, mert úgysem tudnám visszaadni.

2023. márc. 3. 07:41
 18/29 anonim válasza:
Nem
2023. márc. 3. 08:00
 19/29 anonim válasza:
Jól írja itt valaki, nem kér, csak úgy adja elő, hogy megsajnáld. Minden próbálkozás egy lehetőség, aztán vagy bejön vagy nem, de ő mindenképp jól jár, a pénzedet tuti, hogy nem látod viszont. Mielőtt azzal jönne valaki, hogy rossz indulatú vagyok, nem, csak tudom, az ilyen szélhámosok ezt a trükköt alkalmazzák. Ha most nincs pénze, később honnan is volna? Ja igen, neki is tartoznak, meg hasonlók. Egyébként gondolj csak bele. Ha te tényleg szorult helyzetben volnál, eszedbe jutna két hét ismerettség után pénzt kérni tőlem? Vagy, ha nem is kérnél és én mondanám, hogy adok neked, te elfogadnád? Én biztos nem, mert lesülne a bőr a képemről. Megpróbálnék családtól, vagy baráttól segítséget kérni, esetleg megkérdezném a főnököt, hogy van-e valamilyen megoldás a problémámra, vagy mit tudom én. Egyébként elmélkedtem már azon, hogy az ilyen rossz tapasztalatok miatt lehet, hogy pont annak nem segítünk néha, aki nem élne vissza ezzel, de ez nagyon ritka. Szóval én semmiképp, tartsd csak meg a pénzed rosszabb időkre. Amúgy röhögnék, ha már páran írtak volna neked privátot, hogy nekem is adhatnád!
2023. márc. 3. 09:24
 20/29 anonim válasza:
Ja, légyszi majd írd meg, hogyan döntöttél! Vigyázz, az ilyen ember igazi manipulátor, mindent megmagyaráz, és azt éri el nálad, hogy úgy érezd, mekkora mocsok vagy, hogy nem segítesz, vagy szegény ő, az egész világ ellene fordult, nem tudja mért bánik el így vele a sors, pedig ő mindig mindenkinek segített és most mégsem számíthat senkire, stb. Szabadulj meg tőle, minél gyorsabban!!!!
2023. márc. 3. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!