Adnátok kölcsön egy embernek akivel nem régóta ismerkedtek?
Nagyon rossz helyzetbe került, nincs hová mennie, és anyagilag is szarul áll.
Befogadni nem tudom, viszont valamennyi pénzt adni tudnék neki. Tudnám mellőzni a pénzt és az sem lenne baj, ha sosem adja vissza emiatt is kezdtem el gondolkozni ezen. Maximum 2 hete ismerem egyébként. Vagy van olyan aki így próbál lehúzni másokat?
Én annak adtam kölcsön akibe sokáig szerelmes voltam. A vége az lett majdnem börtönbe kerültem miatta. Ez az eset jól mutatja még ismerösnek se szabad kölcsön adni nem hogy egy idegenek.
+azt se tudod mikor jönne jól az a összeg amit kölcsön adsz. Légy észnél! Ne legyél balek! Én az voltam. Rá is faragtam.
Szia, valószínűleg egy jó lelkű ember vagy, ha van olyan összeg amire nincs szükséged adj neki,viszont mindenképpen mond neki ,hogy egy egyszeri dologról van szó.
Valamint törekedjen rá, hogy vissza adja.
Hidd el jó érzés, tapasztalat!
Akik ügyes szélhámosok, nem kérnek, hanem úgy adják elő, hogy megsajnáld és adj.
Én is szorult helyzetben vagyok, de nem mondom senkinek, mert úgysem tudnám visszaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!