Adnátok kölcsön egy embernek akivel nem régóta ismerkedtek?
Nagyon rossz helyzetbe került, nincs hová mennie, és anyagilag is szarul áll.
Befogadni nem tudom, viszont valamennyi pénzt adni tudnék neki. Tudnám mellőzni a pénzt és az sem lenne baj, ha sosem adja vissza emiatt is kezdtem el gondolkozni ezen. Maximum 2 hete ismerem egyébként. Vagy van olyan aki így próbál lehúzni másokat?
Basszus itt szinte senki sem segitene már másokon!
Ez rettentően szomorú tény.
11.16
Segíthetsz rajtam. Nem tudom visszaadni.
22-es, azért nézd már a szituációt. Rövid ideje ismeri a másik felet. Miért is segítene Rajta fenntartás nélkül? És látod, leírják a többiek, rossz tapasztalatok vannak az ilyen segítések terén.
Ebből ne azt vond le hogy senki nem segít, antiszociális itt mindenki. Egyszerűen arról van szó hogy meggondolja mindenki kinek segít. És ez úgy gondolom teljesen jogos és logikus.
Én eleve nem panaszkodnék egy rövid ismerettség után senkinek hogy nehéz anyagi helyzetben vagyok.
Ahogy írtuk is többen, gondolom van családja, közeli barátja, kérjen Tőlük segítséget. Ha onnan se kap annak már alapos oka van...
Engem nem érdekel, hogy megbízható e.
Az érdekel rászorul e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!