Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Adnátok kölcsön egy embernek...

Adnátok kölcsön egy embernek akivel nem régóta ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz helyzetbe került, nincs hová mennie, és anyagilag is szarul áll.

Befogadni nem tudom, viszont valamennyi pénzt adni tudnék neki. Tudnám mellőzni a pénzt és az sem lenne baj, ha sosem adja vissza emiatt is kezdtem el gondolkozni ezen. Maximum 2 hete ismerem egyébként. Vagy van olyan aki így próbál lehúzni másokat?

2023. márc. 2. 19:44
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Egyébként írd már le légyszi, mi a szitu, mi a problémája!
2023. márc. 3. 11:08
 22/29 anonim válasza:

Basszus itt szinte senki sem segitene már másokon!

Ez rettentően szomorú tény.

2023. márc. 3. 11:16
 23/29 anonim válasza:

11.16

Segíthetsz rajtam. Nem tudom visszaadni.

2023. márc. 3. 11:19
 24/29 anonim válasza:

22-es, azért nézd már a szituációt. Rövid ideje ismeri a másik felet. Miért is segítene Rajta fenntartás nélkül? És látod, leírják a többiek, rossz tapasztalatok vannak az ilyen segítések terén.

Ebből ne azt vond le hogy senki nem segít, antiszociális itt mindenki. Egyszerűen arról van szó hogy meggondolja mindenki kinek segít. És ez úgy gondolom teljesen jogos és logikus.

Én eleve nem panaszkodnék egy rövid ismerettség után senkinek hogy nehéz anyagi helyzetben vagyok.

Ahogy írtuk is többen, gondolom van családja, közeli barátja, kérjen Tőlük segítséget. Ha onnan se kap annak már alapos oka van...

2023. márc. 3. 11:27
 25/29 anonim válasza:
22-es, szívesen segítek én valakinek, de csak akkor, ha régóta és jól ismerem, tehát tudom, hogy megbízható. Ennyi erővel mindennap osztogathatnám az 500-asokat az utcán a hajléktalanoknak is. A te olvasatodban, ha nem teszem, akkor már nem vagyok egy együttérző, segítőkész ember? Ne röhögtess már!
2023. márc. 3. 12:22
 26/29 anonim válasza:
Jut eszembe! Ha annyira szorult helyzetben vagyok, hogy nincs hova mennem, nincs pénzem, én biztos nem ezen az oldalon vagy bárhol máshol az ismerkedéssel tölteném az időm. Majd, ha megoldódtak a gondjaim, akkor törném ilyenen magam.
2023. márc. 3. 12:25
 27/29 anonim válasza:
Biztosan nem adnék.
2023. márc. 4. 14:52
 28/29 anonim válasza:

Engem nem érdekel, hogy megbízható e.

Az érdekel rászorul e.

2023. márc. 5. 05:30
 29/29 anonim válasza:
Engem meg az nem érdekel hogy rászorul-e. Miért került ilyen helyzetbe? És ahogy írja az egyik hozzászóló: ne ismerkedjen,ássa ki magát a nehéz helyzetből. Kicsit off,de mégsem az: a Szoc. törvény is kimondja: elsősorban mindenki magáról köteles gondoskodni...Én is voltam többször nehéz helyzetbe, betegség kapcsán,elveszítettem a párom, egyedül neveltem a gyerekem,de ennek tudatában gazdálkodtam a bevételemmel. Sosem voltam tartalék nélkül,de ha így lett volna a szüleimre,testvéremre szamíthattam volna. Nem egy szinte idegennek síránkozok...
2023. márc. 5. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!