Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 16-20 évesek! Hogyan álltok...

16-20 évesek! Hogyan álltok az ismerkedéssel és hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés

2022. dec. 28. 19:31
 1/9 anonim válasza:

Nem ismerkedem.

Önbizalomhiány miatt nagyon sokáig nem ismerkedtem, kövér voltam. Majd változtattam, leadtam minden felesleget, jelenleg heti 5x edzek (szinte csak az edzésnek élek jelenleg, maximális fókusz), jött az önbizalom is ezzel.

Ez által elkezdtem ismerkedni 1 éve. Pár lánnyal beszéltem, közülük az egyik nagyon megfogott. 3-4 hónap ismerkedés után összejöttünk, majd rá pár hétre 180°-os fordulatot vett, nem akart találkozni, ezért szakítottunk. Átverve, kihasználva éreztem magam. Csak a figyelmemre vágyott. A fura ebben az egészben az volt, hogy Ő akarta nagyon a kapcsolatot.

Ez történt nyár elején. Azóta senkivel sem beszéltem olyan szándékkal. Egyszerűen mindig az van bennem, hogy mi van, ha megint megtörténik? Időt szentelek az ismerkedésre és hova jutok majd? Oda, hogy megint átvernek.

Nyilván ez a felfogás sem jó, mert nem minden lány ugyanolyan, de engem ez mélyen érintett, mert Ő volt az első komolyabb lány az életemben, akit tényleg szerettem.

Szóval jelenleg sehogy nem állok vele. Magamra fókuszálok maximálisan és kihozom a lehető legtöbbet magamból edzés téren, tanulok, fejlesztem magam.

19 éves vagyok, szerintem semmiről sem fogok lemaradni, ha nem hajkurászom azt, hogy legyen valakim.. Majd jön, amikor jönnie kell, de én már nem görcsölök erre rá, elég volt.

2022. dec. 28. 19:57
 2/9 anonim válasza:

Hogy álltok ismerkedéssel?

Sehogy... 21 éves vagyok és ilyen téren soha nem jutottam egyről kettőre gimnázium vége felé vagy 100 lány felől érdeklődtem hogy szeretnének-e ismerkedni. Statisztika valahogy így fest: 3 tiltás / 2 "van pasim" / 5 beszélgetés mely kifulladt részükről öt perc után / 90 pedig nincs válasz.

aztán próbáltam diákmelóban élőben is 5 lánnyal. 3 "röhögött hogy lol wtf" 😂. 2 pedig van barátom... Innentől kezdve szarok beléjük. Elvégeztem szakmát 740 bruttóban vagyok. Pár év és kimegyek külföldre miután egyetemet is befejeztem és megszedtem magam.

Nem incelkedés viszont valóban rendkívül beképzelt a lányok döntő többsége. Ott lett elbaszva a dolog hogy királykisasszonynak lettek nevelve.

2022. dec. 28. 20:10
 3/9 anonim válasza:
Ugyan nem ide tartozik, de én szeretném tudni, hogy a #2 milyen szakmát végzett el és mit tanul egyetemen:D
2022. dec. 28. 21:20
 4/9 anonim válasza:

Épület-villamosság (villanyszerelő)

És villamosmérnöki munka mellett. Rengeteg állást látok karbantartónak 600-840 bruttó kiírással. Pályakezdőt is felvesznek.

2022. dec. 28. 21:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok így
2022. dec. 29. 09:26
 6/9 anonim válasza:
kérdező, te hány éves vagy?
2022. dec. 29. 12:55
 7/9 A kérdező kommentje:
16
2022. dec. 29. 14:38
 8/9 anonim válasza:
szerintem 16 évesen még nem késtél le semmiről. várj türelemmel és keresd a lehetőségeket :)
2022. dec. 29. 15:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de azért jó lenne:)
2022. dec. 29. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!