Lányok mit tennétek, ha a fiúról, akivel ismerkedtek, randiztok, kiderülne, hogy madárpókokkal foglalkozik?
Megmondanám, hogy nekem ez nem működik így.
Én utálom a pókokat. Nem a kislányos-visítós-csapdleazonnal módon, de egyszerűen a hideg ráz ki tőlük, még az ártalmatlanoktól is. Szóval nem tudnám elfogadni ha ez a párom szenvedélye.
Ugyan az, mint az elsőnek.
Egyik éjjel felkeltem, és azt láttam, hogy egy bazinagy pók, ilyen nag, fekete vastaglábú-vastagtestű néz velem szemben a falon. És elmászott. Egész éjjel a hideg rázott tőle, alig mertem aludni, féltem hogy visszajön és rám mászik.
Nekem se működne :/ Nem visítozok póktól én se, de utálom és kiráz tőlük a hideg, minél nagyobb és minél feketébb-szőrösebb, annál undorítóbb.
Ilyen hisztis embereket... :D
Egyáltalán nem zavarna.
Egy pók nem szaladgál csak ugy a lakásban. Benn van a terráriumban, onnan csak akkor tud kijönni, ha kiengedik.
Le kell kommunikálni, hogy "bocsi nem csípem őket, ha nálad vagyok, tedd zárd már jól be őket!"
Egy ilyenért nem határolnám el magam potenciálisan eletem szerelmétől.
Le kell kommunikálni, hogy "bocsi nem csípem őket, ha nálad vagyok, tedd zárd már jól be őket!"
- pedig ő csípne téged 😜😏😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!