Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van most párod,ha igen hol...

Van most párod,ha igen hol ismerkedtetek meg,ha nincs mi az oka?

Figyelt kérdés
Véleményekre vagyok csak kíváncsi,semmi kötekedés.
2023. márc. 12. 14:52
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:

Amúgy én is így álltam hozzá, mint a #9-es. Nem véletlen nem volt senkim azelőtt és nem is kellett senki. Sose érdeklődtem senki iránt. De aztán egy személy megfogott, aztán ha átver majd úgy bosszút állok, de egyelőre ennek nincs nyoma. Ha vele szakítanék, valszeg nem keresnék új párt, ahogy azelőtt se, hisz az ember tökéletesen megvan egyedül is.

(10-es voltam)

2023. márc. 12. 16:13
 12/36 anonim válasza:
Nincs, valójában sosem volt, mert ronda vagyok. Sajnos én már így halok meg. 43/F
2023. márc. 12. 16:15
 13/36 anonim válasza:
Nekem két éve nincs. Azt mondják, hogy csinos vagyok, de mégsem mernek odajönni hozzám a pasik az utcán. 56 N
2023. márc. 12. 16:46
 14/36 anonim válasza:
Nincs,nem nagyon ismerkedek.45N
2023. márc. 12. 16:49
 15/36 anonim válasza:

Nincs. A legutóbbi szakítás óta nem is próbálok ismerkedni.

39N

2023. márc. 12. 16:52
 16/36 anonim válasza:
Nincs, mert szeretek valakit, aki nincs velem. Mindenkiben őt próbálom meglátni, keresni, amikor ismerkedem. Másrészről a a gyermekkori traumáim miatt összerezzenek, elhúzódom a testi érintéstől. Ez szintén nagyon megnehezíti a kapcsolódást. 21/N
2023. márc. 12. 17:25
 17/36 anonim válasza:

Nincs és nem is volt.

A "férfi legyen férfi" "elvárást" nem igazán "teljesítetem", a férfiakhoz társított férfias tulajdonságok kevésbé jellemzőek rám, és van 1-2 gondom is, amit nem biztos, hogy el tudnak fogadni (és ezt meg is értem).

Bár most az sem segít sokat, hogy nem jártam el közösségbe (ez nyilván nehezítő tényező).

27F

2023. márc. 12. 17:42
 18/36 anonim válasza:
Nincs. Azért nem, mert nem hiszem, hogy egy párkapcsolattól boldogabb lennék. Ugyanannyi hátránya van, mint előnye. Nem jó egyedül, de mégis jobb, mint egy olyan kedvessel, aki a fantáziavilágát rávetíti a valóságra, és hiába látja a két szép szemével, hogy én milyen vagyok, és én nem azt csinálom, mégis szerinte a nők olyanok, és vádol engem. És ez nagyon fájt. Fel se fogta, hogy bánt engem. Fontosabb volt a saját téves elképzelése, mint én. Ennél sokkal jobb egyedül lenni. Nyugiban lenni. 36N
2023. márc. 12. 18:17
 19/36 anonim válasza:
Nincs. Sosem volt szerencsém, igaz, sokáig nem is kezdeményeztem a nőknél különböző okok miatt. Aztán amikor ismerkedtem, sokszor átvertek, lelkileg sérültem, ha társkeresőkkel próbálkoztam, semmi eredménye sem volt stb. Sajnos mindig akad valaki, aki felkelti az érdeklődésemet, pedig százszor megfogadtam, hogy feladom. Aztán mégis belibben valaki az életembe, jobb esetben kapok a sorstól néhány szép pillanatot, hogy aztán megint a padlóra kerüljek, és ugyanott legyek, ahol x idővel azelőtt. Visszahúzódó, csendes, sokat töprengő/rágódó/vívódó típus vagyok, nem járok közösségbe (nem is lenne hová), és nem is nagyon van lehetőségem ismerkedni (falun élek, kisvárosban dolgozom). Ahogy ezt mifelénk mondják, engem már így fog megszívni a sárga föld. 38/F
2023. márc. 12. 19:17
 20/36 anonim válasza:
Nincs. Nehezen teremtek kapcsolatot, és a külsőm sem vonzó. 40-es F
2023. márc. 12. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!