Lányok, titeket le szoktak szólítani kondiban? Jöttetek már össze valakivel onnan?
Én se merek kezdeményezni.
És nem is szoktam. Szemezni se. Elrántom a tekintetem. Talán önbizalmam sincs igazán.
A legutóbbi élményem az volt, hogy mivel egész szimpinek tűnt, ezért megkértem a hölgyet, hogy munka után csörögjön meg, bár nem mondtam, miért, csak egy üzenetet hagytam.
Hatalmas balhét csinált belőle.
Túl sok az idióta, ezért nem mer kockáztatni az ember.
Még ha így el is fogynak lassan a normálisabb férfiak, akik még hajlandóak kezdeményezni, ez valahol megadja a nőknek a lehetőséget arra, hogy ők tegyenek így.
Bízom benne, hogy a férfiak nem fognak hasonló módon elkezdeni tömegesen hisztérikus módon reagálni.
De ez a jövő:
Kezdeményező nők, vagy magukra maradó nők.
Szóval nem fognak megszólítani, ez a legvalószínűbb.
Viszont ha valamilyen módon képes leszel tudatni a környezeteddel, hogy szeretnél ismerkedni, akkor talán van esély rá, hogy valaki lesz annyira bátor, és megpróbálja.
Javaslom azt is, hogy légy őszinte annyira, hogy ne álltasd a szerinted nem megfelelő jelölteket: jelezd valami módon, hogy mik az elképzeléseid, szóval a többi nem vesztegeti az idejét feleslegesen.
Szerintem valahol a tinder nem egy rossz dolog, mert sikeresen megmutatta, hogy mik a realitások: a férfiak 70 százaléka nem elég jó jelölt senkinek sem, többin meg megpróbál osztozni nősereg.
Így végre tisztul a kép. Aki nem elég jó, végre kiszáll a versengésből, és a csajozás azoknak lesz a feladata, akik pedig válogathatnak közülük. A csak átlagos férfiak pedig tudnak olyan dolgokkal foglalkozni, aminek van értelme.
Én gerillakertet csinálok, hogy kellemes legyen a környezet ott, ahol szeretek magamban ücsörögni. Nagyon szépen alakul, ültettem hamisciprust, tuját, mandulafenyőt, és még csak egyszer tépkedték ki a felét.
Mályva, tűzliliom, kardvirág, stb, nagyon szépek lesznek.
Ugyan barátnőm nincs, de van egy fantasztikus macskám, akit nagyon szeretek, és aki úgy szeret, mint ahogy egyik barátnőm se volt képes szeretni.
Szavak nélkül tökéletesen megértjük egymást. Ott volt velem a legnagyobb gázban is. Fogta a kezem.
Nincs barátnőm közös éneklésekhez, és zenehallgatásokhoz, de van helyette hangszóró, és éneklek magamban.
Van bennem keserűség, fájdalom, meg hasonlók, de az élet természetes velejárói ezek, nem foglalkozom vele.
Ha társaságra vágyok, megbeszélem magammal.
A legjobb úton halad az emberiség, hogy a párkapcsolatok csak egy régi, letűnt kor emlékei lesznek csupán, és nem lesznek kitéve a nők sem a férfiak okozta kellemetlenségeknek, mint a megszólítás, bepróbálkozás, és a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!