Lányok, titeket le szoktak szólítani kondiban? Jöttetek már össze valakivel onnan?
Félnek tőled.
Én úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék senkinél sem zavarni.
Kitudja, ha látnálak téged az utcán, odamennék. De egy edzőteremben nálam az van, hogy nem akarok senki munkájába belepofátlankodni.
De, ha a hölgy az edzőteremben egyértelmű jeleket ad, pl végig néz, akkor valószínűleg odamegyek hozzá 1-2 perc erejéig beszélgetni. Sok mindentől függ ez, de elsősorban Én az edzőterembe edzeni járok, és szerintem a legtöbben azért nem ismerkednek, mert ők is így vannak ezzel.
Mostanság elindult az a hepp a csajoknál, hogy ha csak rájuk mersz nézni a kondiban akkor egyből perverznek kiáltanak ki és odamegy az alkalmazotthoz, hogy zaklatod. (Hallottam már ilyen panaszkodást személyesen, közben meg csak rámosolygott a srác.. ott voltam végig és még a közelébe se ment.)
A kondi amúgy meg nem ismerkedésre való, én bedugom a fülem, hogy ne halljam az 1-2 hónapot ott töltő kiscsajokat sikítva nevetni meg a 30kilós guggolásukkal nyögni.. Ha nagyobb súllyal edzel ott azért fejben is ott kell legyél, nem a mellettem lévő halszagú piroskára fogok koncentrálni.
A lányok szeretnék, de manapság ez már komoly veszéllyel jár.
Inkább jobb a nyugalom.
Meg ugye "Nővel könnyű, de férfival, hahahahahaha ......."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!