Hogy hívjam fel magamra a srác figyelmét anélkül, hogy lejáratnám magamat?
Figyelt kérdés
A konditeremben, ahová járok van egy nagyon helyes pultos, akivel mindig mosolygunk egymásra. Beszélni sosem szoktunk, csak kérek egy kulcsot az öltözőszekrényhez és megyek is az öltözőbe. Szerintem én is tetszem neki, de ebben nem vagyok száz százalékig biztos (az is elképzelhető, hogy másokkal is így viselkedik, mert ilyen beállítottságú). Ezt pedig nem igazán tudom hogy deríthetném ki. Azt még megemlíteném, hogy az exem is oda jár, régen látott is minket együtt, lehet azt hiszi együtt vagyunk, bár már egy hónapja nem mutatkozunk egymással, ő délután jár én meg reggel. Mellesleg nemrég szakított a barátnőjével.2023. febr. 24. 12:32
1/7 anonim válasza:
Ezek szerint már felhívtad a figyelmét. Ha akarna tőled valamit, illetve látna potenciált abban, hogy kezdeményezzen, már megtette volna.
2023. febr. 24. 12:40
2/7 anonim válasza:
Őszintén, egy "pultos" dolga, hogy kedves legyen a vendégekkel, megpróbálhatsz beszélgetést indítani, bármilyen kérdéssel akár a konditerem kapcsán, aztán kicsit róla kérdezni, ha tetszel neki, akkor kapni fog az alkalmon és ő is viszonozni fogja az érdeklődést.
2023. febr. 24. 13:11
3/7 anonim válasza:
Itt most neked kell nyitni mert neki mindenkivel kedvesnek kell lennie a munkájából adódóan. Valahogy tereld arra a szót hogy meg kelljen adnia neked az instáját vagy valamit, aztán mondjuk ha kirak valami sztorit (ha csinál ilyet) akkor ráírsz, megy ez szépen már magától.
2023. febr. 24. 14:10
4/7 anonim válasza:
Pl. mondd meg neki őszintén, hogy számodra szimpatikus, és szívesen beszélgetnél vele. Ebben nincs semmi ciki vagy qrvás, sőt, még tiszteletet is ébreszthet az, hogy nem kelleted magad, nem várod el, hogy a szempillarebegtetésedből kitalálják az ismerkedési szándékodat, hanem nyíltan, de nem kihívóan közeledsz.
2023. febr. 24. 22:49
5/7 anonim válasza:
4
Pont ma gondolkoztam rajta, hogy anno a volt munkahelyemen tetszett egy pasi. Egyáltalán nem volt jó pasi, de kedves, jófej volt. Egyik nap aztán megkérdeztem tőle, hogy "Neked van barátnőd?". Erre a válasz: "No de Pirike, milyen kérdés ez? Egyébként van." Én egy fordított iyen helyzetben azt mondtam volna, hogy "van" vagy "nincs", de nem pirítottam volna rá a másikra. Szóval ennyit arról, hogy mennyire klassz nőként kezdeményezni.
2023. febr. 25. 09:07
6/7 anonim válasza:
#5: és mindezt egyetlen példa alapján... Mert elképzelhetetlen, hogy egy nő is reagálhatott volna ugyanígy.
Meg ugye olyan se volt még, hogy egy férfi kezdeményezzen, elutasítsák, és utána a nő a közelébe se menjen.
Ez a baj veletek: elég egyetlen példa is hogy általánosítjatok.
2023. febr. 25. 09:28
7/7 anonim válasza:
#5: És szerinted engem hányszor hoztak kínos vagy megalázó helyzetbe a nők? Volt, aki ígérgette a találkozást, aztán eltűnt, volt, aki a randimeghívásomra azt mondta, hogy oké, majd megbeszéljük, de semmi, volt, aki "elfelejtett" eljönni a randira. Mégis kezdeményeznem kell, ha akarok valamit. Én sokkal több rossz példa alapján általánosíthatnék, hogy minden nő gyáva, hazug, tisztességtelen stb., mégsem teszem. Azért mert volt EGYETLEN rossz élményed, már kapásból azt szűröd le, hogy nektek milyen rossz, és hogy ezért nem szabad a nőknek kezdeményezniük. A 4-es voltam.
2023. febr. 25. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!