Lányok, nincs kedvetek barátkozni, ismerkedni? 18 éves srác vagyok.:)
18 éves srác vagyok, most fogok végezni a gimivel.
Szoktam sportolni, olvasni, és vannak kisállataim:D
Ennyitől még nincs.
(Mellesleg, ha csak "szoktál" olvasni, az önmagában nudli. Szeretsz olvasni? El tudsz olvasni egy könyvet pár nap alatt? Mikor csináltál ilyet utoljára?
Ugyanez a sporttal: mit sportolsz rendszeresen?)
Hobbik, érdeklődés, ilyesmi? Olyan, amivel komolyabban foglalkozol, nem csak néha.
4
Lehetett volna ezeket a kérdéseket normálisan is feltenni, mintha érdeklődnél, de nem. Ettől érzed jól magad hogy itt f*szán leírod mit hogyan kéne csinálni, azt majd biztos lesz kedve még így válaszolni.
Szerintem pont a 3-as az a viselkedés amivel el lehet venni mások kedvét az efajta tevékenységektől. Miért fontos hogy napok alatt olvasson el egy könyvet? Mitől lesz értékesebb, jobb, hogy 5 nap alatt végzi ki, nem pedig 2 hét alatt?
A másik meg hogy aki nem szeret olvasni, az nem pazarolja az idejét rá. Ez gondolom egyértelmű. Így értelmetlen a kérdés.
Nem akkor lesz értelme mindennek ha komolyabban űzöd. Nincs mindenkinek célja a sporttal, inkább megelőzésként csinálja. Olvasni is akkor kell ha olyan kedve van. Nem lesz senki kevesebb attól hogy csak hetente 2x olvas, nem minden nap.
#6 igazából te most azt ajánlod a fiúnak, hogy ne tegyen semmiféle erőfeszítést, ne akarjon kitűnni semmivel, mindenben legyen langyos.
Ez egyenes út a tartós magány felé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!