Melyik oldalon lehet felnőttként barátkozni?
Figyelt kérdés
Nem társkeresés a cél.2023. jan. 1. 22:23
11/13 anonim válasza:
Én Tinderen szoktam beszélgetni a korosztályoddal, javarészt csak barátkoznak ők is.
2023. jan. 2. 10:05
12/13 anonim válasza:
40-es pasi vagyok, leszel a spanom? Évente egyszer-kétszer összeröffenünk, iszunk és szeretkezünk, majd megvitatjuk az élet elénk dobott nagy fszságait. Olyan program, mint összeborulni a kanapén egy takaró alatt és romantikus filmeket nézni, vagy egymás kajájából enni a vacsoránál, nem lesz, mert az túlmenne a barátság határain. És bár renitens szabályszegők vagyunk(ugye az vagy?) az efféle dolgok irányába nem kormányozzuk barátságunk hajóját!
Oké, ha neked az ivás nem fér bele, attól még írhatsz, legfeljebb a józan barátom leszel!
2023. jan. 5. 13:31
13/13 A kérdező kommentje:
# 12. Bár minden tekintetben, s azon túlmenően is tökéletes barátságot vázoltál fel, ha nem gond -s tudom, barátok közt ez a kis apróság nem lehet gond-, én azért villámra szúrnék 1-2 falatot a kajádból, s ha épp olyan kedvem lesz, hát sörödet is megdézsmálom, de csak a barátság határain belül! Semmi esetre sem szeretnék giccses romantikus baromságokat nézni veled, miközben épp az aktuális exed után ejtesz pár könnycseppet. Az évenkénti 1-2 összeröffenés természetesen valamelyik ütősebb rock koncert, a szex bocsi, de kizárt, valahogy nem csípem a részegség mámorában fetrengő haverokat, de barátként tartom a fejed, miközben földközelben rókát szemlélsz. Megfelel, ugye? Írj bátran.
2023. jan. 5. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!