Barátkoznátok velem? Úgy döntöttem, hogy a hátralévő életemben autókat, motorokat, tankokat, lego-kat és dínókat fogok gyűjteni. Vissza megyek a gyerekkorba, mivel felnőttként sz@r életem van, megpróbálok gyerek lenni életem végéig.
Szomorú tény hogy már 100 ezer forintból lassan alig lehet komolyabb lego szettet venni...
Amúgy tescoban 25% kedvezmény van minden játékra clubcarddal, én kirakót vettem full olcsón (Van Gogh festményes). Nyilván nem árulnak mindent is, de gondoltam hátha érdekel :D
Nem kell egyébként olyannak lenni mint mások, ez sehol nincs előírva. Bár én nem gondolom ezt amit te, de meg tudom érteni.
Illetve valószínűleg jóval fiatalabb vagyok mint te, és hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem igazán jutna eszembe ilyen emberrel barátkozni igazából. De, figyelj, amíg másoknak nem ártasz vele, szerintem egy részről jó dolog hogy nem megfelelni próbálsz, hanem a szívedre hallgatni.
E kérdésed után én inkább arra kérlek, menj el pszichológushoz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__12026..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!