Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznátok velem? Úgy...

Barátkoznátok velem? Úgy döntöttem, hogy a hátralévő életemben autókat, motorokat, tankokat, lego-kat és dínókat fogok gyűjteni. Vissza megyek a gyerekkorba, mivel felnőttként sz@r életem van, megpróbálok gyerek lenni életem végéig.

Figyelt kérdés

2022. dec. 6. 15:08
1 2
 1/19 anonim válasza:
Lol én simán. Nem pont így, de én is visszafele fejlődöm korban.
2022. dec. 6. 15:11
 2/19 A kérdező kommentje:
Elegem lett belőle, hogy nők után kajtassak, mikor azok nem tekintenek rám férfiként, unom már a felnőttek unalmas, monoton életét, ezért vissza vágyok a gyerekkorba. Azt akarom, hogy ne jogsim, meg saját házam és autóm legyen, hanem azt akarom, hogy játék autóim, dínók, lego építmények legyenek a szobámban, míg csak élek.
2022. dec. 6. 15:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Meghagyom másoknak a felnőtt életet, én meg kis autókat tologatok úgy 30-40 évig, míg élek. Úgy döntöttem, hogy havonta 100 ezer ft-ot költök majd játékokra.
2022. dec. 6. 15:19
 4/19 anonim válasza:

Szomorú tény hogy már 100 ezer forintból lassan alig lehet komolyabb lego szettet venni...

Amúgy tescoban 25% kedvezmény van minden játékra clubcarddal, én kirakót vettem full olcsón (Van Gogh festményes). Nyilván nem árulnak mindent is, de gondoltam hátha érdekel :D

Nem kell egyébként olyannak lenni mint mások, ez sehol nincs előírva. Bár én nem gondolom ezt amit te, de meg tudom érteni.

Illetve valószínűleg jóval fiatalabb vagyok mint te, és hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem igazán jutna eszembe ilyen emberrel barátkozni igazából. De, figyelj, amíg másoknak nem ártasz vele, szerintem egy részről jó dolog hogy nem megfelelni próbálsz, hanem a szívedre hallgatni.

2022. dec. 6. 15:32
 5/19 A kérdező kommentje:
Hát igen lego-ból már csak sok pénzért lehet nagyobb dolgokat venni. Majd össze szeretném a pénzt spórolni a Lego Eiffel toronyra, meg az Oroszlánlovagok kastélyát is megakarom építeni, ami viszont olyan 200-300 ezerbe kerülnek.
2022. dec. 6. 15:38
 6/19 A kérdező kommentje:
Ártani pedig nem akarok senkinek. Csak valamitől én is boldog szeretnék lenni.
2022. dec. 6. 15:39
 7/19 anonim válasza:
mit dolgozol?
2022. dec. 6. 16:19
 8/19 anonim válasza:

E kérdésed után én inkább arra kérlek, menj el pszichológushoz.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__12026..

2022. dec. 6. 16:55
 9/19 A kérdező kommentje:
Én inkább játékokra költök a pszichológusok, pszichiáterek helyett. Azoknál ugyanis már voltam, de az életem csak sz@r@bb lett, mint előtte volt.
2022. dec. 6. 17:12
 10/19 anonim válasza:
honnan van kereseted?
2022. dec. 6. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!