Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » A mai világban szeretne még...

A mai világban szeretne még valaki igazi barátokat?

Figyelt kérdés

Gyerekmentes férfiak és nők barátságát keresem, 40 körüli korosztályból.

Kamusok, pár üzenet után eltűnők kíméljenek.

(N)

tegnap 07:09
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nekem nincs idom ilyesmire
tegnap 08:01
 2/14 anonim válasza:
Milyen neked az igazi barát? Olyan mint pl a Jóbarátok című filmsorozat szereplői?
tegnap 08:13
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem ismerem a sorozatot.

De szerintem az emberek általában értik mire gondolunk, ha azt mondjuk igazi barát.

tegnap 08:23
 4/14 anonim válasza:
Nincs gyereked, férjed?
tegnap 08:33
 5/14 anonim válasza:
Egy kicsit 40 alatt még jó?
tegnap 08:52
 6/14 anonim válasza:
Közelebb az 50-hez, mint a 40-hez megfelel? (47)
tegnap 10:13
 7/14 anonim válasza:

#3 Én meg inkább azt tapasztalom, hogy az emberek nagyon hajlamosak minden felületes ismeretségen alapuló emberi kapcsolatot egyből kinevezni pl barátságnak, igazinak, meg ilyeneknek.

Ennek van egy előzetesen hosszú ismerkedési, úgymond érési útja, nem úgy megy ez, mint ahogyan leakasztom a boltban a ruhát a többi eladó közül, kifizetem és már be is van szerezve az újabb barát, ki lehet pipálni ezt is és kész.

Van egy gyerekmentes(!), 32 éves(!), benzinkutas haverom, aki összenőve él a családjával, csupa negatív, energetikailag jó lehúzó gondolatzagyvaságokkal és káoszos előítéletességekkel a fejében, jó lesz így - ebben a csomagban - egy igazi barátnak, mert nekem max csak havernak felel meg ezekkel a paraméterekkel?

tegnap 10:27
 8/14 anonim válasza:

Ez nem igy mukodik

A baratsag evek alatt alakul ki ha mindketto partner benne

Az emberek ismerkednek aztan megsertodnek valamin amivel nem ertenek egyet és maris oda a nagy hatalmas 3 napig tarto baratsag

tegnap 12:29
 9/14 BeefEater válasza:
Végül is mindenben megfelelek a kiírásnak. Viszont az igaz barátság nem alakul ki gyorsan, ehhez mind a két félnek sok energiát kell beletennie és évek kellenek hozzá.
tegnap 12:38
 10/14 A kérdező kommentje:

4-5-6

Nincs gyerekem és férjem, a korosztályt pedig úgy 37-43 közt gondoltam.

tegnap 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!