A mai világban szeretne még valaki igazi barátokat?
Gyerekmentes férfiak és nők barátságát keresem, 40 körüli korosztályból.
Kamusok, pár üzenet után eltűnők kíméljenek.
(N)
Nem ismerem a sorozatot.
De szerintem az emberek általában értik mire gondolunk, ha azt mondjuk igazi barát.
#3 Én meg inkább azt tapasztalom, hogy az emberek nagyon hajlamosak minden felületes ismeretségen alapuló emberi kapcsolatot egyből kinevezni pl barátságnak, igazinak, meg ilyeneknek.
Ennek van egy előzetesen hosszú ismerkedési, úgymond érési útja, nem úgy megy ez, mint ahogyan leakasztom a boltban a ruhát a többi eladó közül, kifizetem és már be is van szerezve az újabb barát, ki lehet pipálni ezt is és kész.
Van egy gyerekmentes(!), 32 éves(!), benzinkutas haverom, aki összenőve él a családjával, csupa negatív, energetikailag jó lehúzó gondolatzagyvaságokkal és káoszos előítéletességekkel a fejében, jó lesz így - ebben a csomagban - egy igazi barátnak, mert nekem max csak havernak felel meg ezekkel a paraméterekkel?
Ez nem igy mukodik
A baratsag evek alatt alakul ki ha mindketto partner benne
Az emberek ismerkednek aztan megsertodnek valamin amivel nem ertenek egyet és maris oda a nagy hatalmas 3 napig tarto baratsag
4-5-6
Nincs gyerekem és férjem, a korosztályt pedig úgy 37-43 közt gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!