Oldalak a neten ahol igazi barátokat lehet találni?18l
Figyelt kérdés
semmi hétsószándék ,csak barátság .nem netesre gondolok néha talizni stb2023. márc. 5. 17:06
2/7 anonim válasza:
Most jól becsaptad.:)
2023. márc. 5. 17:31
3/7 anonim válasza:
Nem igazán tudok konkrét oldalról, bárhol lehet ahol lehet kommunikálni. Itt is barátkoztam már, meg játékokban is, több-kevesebb sikerrel. Ha gondolod tehetünk egy próbát.
2023. márc. 5. 17:55
4/7 anonim válasza:
Pesti vagy?
2023. márc. 5. 19:14
5/7 anonim válasza:
Én jóval idősebb vagyok nálad, és az élettapasztalatomból kiindulva azt tudom mondani, hogy ne nagyon higgy az igaz barátságban. A legtöbb ember csak érdekből van melletted/körülötted, és hamar elfelejtenek. Ha nem áll érdekükben, akkor semmit sem fogsz nekik jelenteni, és az lesz a vége, hogy egyre kétségbeesettebben fogsz teperni azért, hogy fenntartsd az érdeklődésüket, de ők le sem fognak tojni. Ideig-óráig persze eljátsszák, hogy milyen rendesek, de idővel majd azon kapod magad, hogy csak te keresed őket, de nekik eszük ágában sincs, hogy legalább pár sort írjanak neked, hogy megkérdezzék, élsz-e még. Ha meg találkozni akarsz velük, akkor mindig lesz valami kifogásuk, hogy most éppen miért nem jó nekik, és ígérgetni fogják, hogy majd találkoztok, ők is nagyon akarják, csak hát...
2023. márc. 5. 21:54
6/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy sok ilyen van… legalábbis nekem még nem sikerült :/
2023. márc. 6. 18:35
7/7 anonim válasza:
Nekem nyugodtan írhatsz, ha szeretnél. Én is lány vagyok, és barátokat keresek (taliban is benne vagyok, de csak miután jobban megismertük egymást).
2023. márc. 6. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!