Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznátok velem? Úgy...

Barátkoznátok velem? Úgy döntöttem, hogy a hátralévő életemben autókat, motorokat, tankokat, lego-kat és dínókat fogok gyűjteni. Vissza megyek a gyerekkorba, mivel felnőttként sz@r életem van, megpróbálok gyerek lenni életem végéig.

Figyelt kérdés

2022. dec. 6. 15:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
fel vagyok véve rehabos munkára, mert mentális problémáim miatt évek óta le vagyok százalékolva. Plusz anyám eltart.
2022. dec. 6. 17:54
 12/19 anonim válasza:
Hany eves vagy?
2022. dec. 7. 05:34
 13/19 A kérdező kommentje:
31 vagyok.
2022. dec. 7. 06:05
 14/19 anonim válasza:
Ha neked így a jó, akkor csináld.
2022. dec. 7. 08:25
 15/19 anonim válasza:
hehe, bárcsak csak ilyen emberekkel lennék körülvéve :D Csak azért ne legyél autista, hogy CSAK ezek léteznek. Azért legyen beszédtéma a csajok, videojátékok, filmek stb... :D
2022. dec. 12. 21:43
 16/19 butusbrutus válasza:
Pont ezt a döntést hoztam meg körülbelül egy éve. Végleg megundorodtam az emberektől. Már nem foglalkozom lányokkal sem. Nagyjából vagy 40 visszautasítás után egyértelmű lett, hogy egyáltalán nem vagyok jó pasi. Számítógépes játékok, csillagászat, történelem, lego. Lekötnek amíg meg nem halok. Boldogabb vagyok így. Reménykedem egy következő életben, ahol majd valóban boldog leszek.
2023. máj. 9. 22:20
 17/19 anonim válasza:
Énis igy vagyok, bár engem nem tart el senki, mert milliomos vagyok
2023. máj. 10. 09:01
 18/19 anonim válasza:
#16 más ha valaki azért választja ezt az életet mert tényleg ettől érzi jól magát, és más az olyan balphasz mint te aki fanyalodásból választja ezt az életet :D A helyedben össze szedném magam mert ezzel a hozzá állással már most akár köthetnél egy nyakkendőt kötélből egy sámlin ácsorogva, nem fog semmi jó várni rád az elkövetkezendő év(tizedek?)ben
2023. máj. 10. 11:59
 19/19 butusbrutus válasza:
#18 Ez nem így működik. Bennem ez az érzés évtizedek alatt alakult ki. Nem azért jutottam erre az elhatározásra mert mindig fanyalogtam meg nyafogtam és nem szedtem össze magam. A rengeteg negatív tapasztalat juttatott ide. Képzeld valakinek egyszerűen nem tetszik az, ahogyan az emberek többsége gondolkodik és viselkedik. Nekem nem a pénz az élet értelme. Nekem az nem nyújt örömöt ha másoknak ártok. Ha Neked nincs nagy bajod az emberekkel akkor annak örülök. Azonban ne nevezd légyszíves balphasznak azt, aki nagyon nem érzi magát jól ebben a rendszerben. Nem vagyunk egyformák. Ja, amúgy nem is várok semmi jót már senkitől. Sokkal boldogabb vagyok amióta azokkal a dolgokkal foglalkozom, amiket fentebb leírtam.
2023. máj. 10. 16:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!