Miért mindig olyanak írnak privátot akikkel megreked(t) a beszélgetés?
Figyelt kérdés
Hiába adok több esélyt, próbálom fenntartani a beszélgetést, olyan mintha ők meg se erőltetnék magukat, hiába írok hosszabban rövid választ kapok, nincs meg a "vibe" - egymásra hangolódás, de azért egy idő után megint írnak mert unatkoznak...2022. dec. 31. 11:53
11/22 anonim válasza:
Ezaz 9# igazi hozzáállás, nem hogy csinálnál valamit, hogy jobb legyen a helyzet, meg merítenél bátorságot a neten, ahol a legegyszerűbb, de neeeem te önsajnáltatásba kezdesz.
Gratulálok. :))
2022. dec. 31. 12:36
12/22 anonim válasza:
Hasonló a tapasztalatom pasiként 😄 Egy ideig megy, aztán eltűnnek szó nélkül.
2022. dec. 31. 12:54
13/22 anonim válasza:
Tényleg van egy unatkozó keménymag. Le kell tiltani a picsába és nem lesz.
2022. dec. 31. 13:25
14/22 anonim válasza:
Mert nem a szexről beszélgetsz velük.
2022. dec. 31. 14:38
15/22 anonim válasza:
Beszélgethetünk! F.
2022. dec. 31. 15:24
16/22 anonim válasza:
Egy idő után - ez hosszabb-rövidebb idő - mindenki rájön, hogy minden ember szinte ugyanúgy működik, nagyon nagy különbség nincs egymás életében, így tök unalmassá válik a másik.
A másik ok: valamelyik félnek vvan alamilyen problémája, elakadása az életében, pl.: tönkrement az X+1. kaspcsolata, és azon (szeretne) rugózni a másikkal. De a másik fél vagy nem akar ezzel foglalkozni-, vagy nem ért hozzá, így alábbmarad a nagy beszélgetés.
2022. dec. 31. 16:09
17/22 anonim válasza:
Pont ugyan ez a helyzet velem is. Szerintem egyrészt kevés az az ember aki egy ismeretlennek is jót tud chatelni hosszú távon. Másrészt maga a platform is kényelmetlen már hosszú távú csevegésre.
2022. dec. 31. 16:53
18/22 anonim válasza:
Nem tudom, én ha unalmasnak éreztem egy csajt, akkor rendszerint megírtam, hogy számomra nem pálya, ha nekem kell őt szórakoztatnom, mert ő még visszakérdezni is képtelen. Igaz, volt, hogy ha valaki nagyon hülyeségeket írogatott, akkor leléceltem, de ez ritka kivétel volt. Inkább azt tapasztaltam, amit korábban is írtam, hogy én próbáltam erőlködni a beszélgetés fenntartásán, aztán a csajok eltűntek. Amúgy az se volt jó, ha át akartam térni a komolyabb ismerkedésre, úgy értem, hogy lépjünk ki az anonimitásból, és menjünk át mondjuk Messengerre. Néhányan hajlandóak voltak erre, de a többség nem. Ha megírtam valakinek itt, hogy kíváncsi lennék rá, akkor az emberek nagy része vagy hárított, vagy eltűnt. Annak meg nem sok értelmét látom, hogy arctalan-névtelen emberkékkel trécseljek heteken vagy hónapokon keresztül, szerintem teljesen természetes, hogy egy idő után kíváncsivá válsz, ki lehet a másik.
2022. dec. 31. 17:10
19/22 anonim válasza:
Mik alapján kapsz privátot? Lehet nincs előre közös érdeklődés, aztán később se találtok
2022. dec. 31. 21:39
20/22 anonim válasza:
Melyik korosztályból vagy, kérdező?
2022. dec. 31. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!