Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Most szakítottam a barátnőmmel...

Most szakítottam a barátnőmmel, valakinek van kedve beszélgetni velem?

Figyelt kérdés

Kicsit magam alatt vagyok, akár ha hasonló helyzetben vagy :)

21/F

2022. dec. 27. 01:13
 1/7 anonim válasza:
szia! Nekem kiöntheted a bánatod! Írj pm
2022. dec. 27. 06:42
 2/7 anonim válasza:
Írd le a barátnőd számát, majd én felvidítom.
2022. dec. 27. 10:16
 3/7 anonim válasza:

Velem valószínűleg tegnap este szakíthatott az ügyvédem. (Csak szeretőnek lettem volna jó, ebbe nem voltam hajlandó belemenni...)

Kicsivel több mint egy évig próbálkozott nálam.

Ki van kapcsolva a telefonja. Ötleteket adtam, hogyan hódítsa vissza a feleségét - szerintem sikerrel járt mégis.

2022. dec. 27. 10:18
 4/7 anonim válasza:

Akkor a te Karácsonyodat sikerült ellopnom, nagyon örvendetes hír ez nekem.

További pocsék Karácsonyt és egyéb ünnepeket mindenkinek.

UI:

Ha minden igaz nem sokára sikerül szerződni a Tojásrakó Nyúl-al, így ott is garázdálkodhatok majd.

20-as éveiben járó Grincs.

2022. dec. 27. 10:25
 5/7 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha még beszélgetnél!
2022. dec. 27. 11:55
 6/7 anonim válasza:
Szia. Nekem írhatsz. Van kedvem beszélgetni. 25/N
2022. dec. 28. 21:33
 7/7 anonim válasza:

Nem, mégsem szakított velem az ügyvéd! Nem sikerült a volt feleség visszahódítása!

A szilveszter estét velem tölti - legalábbis telefonon. (Ajánlottam neki más programot, amit nem akar elfogadni.)

Jövő tavasszal külön utakon folytatjuk, azért nem engedem a szorosabb kapcsolatot. Velem tervezné mégis a külföldi utat, csak én bizonytalan vagyok a nyelvtudásomban.

Most ismertem meg éppen valakit, aki a megfelelő nyelvtani szintre felhozna angolból. Hát majd meglátjuk...

Mindenesetre nagyon érdekesen alakulnak az események körülöttem. Nem unatkozom egy cseppet sem.

3-as válaszoló voltam.

2022. dec. 28. 21:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!