Most szakítottam a barátnőmmel, valakinek van kedve beszélgetni velem?
Kicsit magam alatt vagyok, akár ha hasonló helyzetben vagy :)
21/F
Velem valószínűleg tegnap este szakíthatott az ügyvédem. (Csak szeretőnek lettem volna jó, ebbe nem voltam hajlandó belemenni...)
Kicsivel több mint egy évig próbálkozott nálam.
Ki van kapcsolva a telefonja. Ötleteket adtam, hogyan hódítsa vissza a feleségét - szerintem sikerrel járt mégis.
Akkor a te Karácsonyodat sikerült ellopnom, nagyon örvendetes hír ez nekem.
További pocsék Karácsonyt és egyéb ünnepeket mindenkinek.
UI:
Ha minden igaz nem sokára sikerül szerződni a Tojásrakó Nyúl-al, így ott is garázdálkodhatok majd.
20-as éveiben járó Grincs.
Nem, mégsem szakított velem az ügyvéd! Nem sikerült a volt feleség visszahódítása!
A szilveszter estét velem tölti - legalábbis telefonon. (Ajánlottam neki más programot, amit nem akar elfogadni.)
Jövő tavasszal külön utakon folytatjuk, azért nem engedem a szorosabb kapcsolatot. Velem tervezné mégis a külföldi utat, csak én bizonytalan vagyok a nyelvtudásomban.
Most ismertem meg éppen valakit, aki a megfelelő nyelvtani szintre felhozna angolból. Hát majd meglátjuk...
Mindenesetre nagyon érdekesen alakulnak az események körülöttem. Nem unatkozom egy cseppet sem.
3-as válaszoló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!