Miért mindig olyanak írnak privátot akikkel megreked(t) a beszélgetés?
Nálam azét, mert a nők kb nem is érdeklődnek így alábbhagy az én érdeklődésem is.
Hiába kérdezek olyanokat amikre simán bármit vissza lehet kérdezni, akár csak azt is hogy "és te?"... De még ez sem elég, legtöbbször pár mondat és vége az egésznek. Valszeg ugranak a következő pasira, aztán újra és újra a következőre. Eszükbe sem jut hogy komolyabban érdeklődnének.
Nagyon egyszerű, nem jössz be nekik annyira, vagy nincs közös téma. Ugyanaz mint nőknél.
Én ha ellapositom a beszélgetést, akkor az azért van, mert én nem online barátokat keresek, vagy online párt, hanem olyanokat, akik hajlandóak is talizni és nem csak én irkálok mindig, hanem a másik is.
Mert komolytalanok voltak!
Nekem volt már innen tartós kapcsolatom, ami egy egyszerű beszélgetéssel indult! F.
az fura hogy pasi nem válaszol egy nőnek kellően hosszan ilyet még nem is hallottam.
Olyat már igen hogy a nő eltűnt.
Én tuti nem tűnnék el de jobb ha nem írsz mert ronda és mackós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!