Vannak itt olyan lányok/fiúk akik szomorúak az idő múlása miatt (vagy bármi féle egyéb negatív érzést éreznek ezzel kapcsolatban) így új év közeledtével, és szívesen beszélgetnének olyannal aki hasonlóan érez? (többi lent)
(Írhat bárki nyugodtan, könnyen barátkozok/beszélgetek random emberekkel, szóval ez nem lesz gond. Meg egy életvidám ember vagyok, szóval nem depizni keresek valakit:D)
Tudom a legtöbbünk nem örül az idő múlásának, de vannak olyanok (legalábbis remélem, hogy nem csak én érzek így), akik az új év közeledtével egyre inkább szomorúak lesznek. Sajnos nem nagyon ismerek olyat aki megértene engem ezzel kapcsolatban, így gondoltam teszek itt egy próbát.
Nálam ez konkrétan úgy néz ki, hogy már karácsonyra is ilyen nosztalgikis/szomorkás hangulatba kerülök, új év pedig a legrosszabb, ott muszáj elterelnem a figyelmemet valamivel, mert nagyon magam alatt tudok lenni. Ez pedig azért nagyon fura, mert tényleg az a mindig vidám figura vagyok és nem nagyon stresszelek/depizek a dolgokon.
Ui:
Kort és nemet direkt nem írtam, mert teljesen irreleváns, viszont nem nagyon vagyok 30 közelében, szóval aki felette van azzal lehet nem tudnánk olyan jót beszélni.
Jelen
27/F
Jelen, hihetetlenül gyorsan telik az idő
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!