Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok/fiúk...

Vannak itt olyan lányok/fiúk akik szomorúak az idő múlása miatt (vagy bármi féle egyéb negatív érzést éreznek ezzel kapcsolatban) így új év közeledtével, és szívesen beszélgetnének olyannal aki hasonlóan érez? (többi lent)

Figyelt kérdés

(Írhat bárki nyugodtan, könnyen barátkozok/beszélgetek random emberekkel, szóval ez nem lesz gond. Meg egy életvidám ember vagyok, szóval nem depizni keresek valakit:D)

Tudom a legtöbbünk nem örül az idő múlásának, de vannak olyanok (legalábbis remélem, hogy nem csak én érzek így), akik az új év közeledtével egyre inkább szomorúak lesznek. Sajnos nem nagyon ismerek olyat aki megértene engem ezzel kapcsolatban, így gondoltam teszek itt egy próbát.

Nálam ez konkrétan úgy néz ki, hogy már karácsonyra is ilyen nosztalgikis/szomorkás hangulatba kerülök, új év pedig a legrosszabb, ott muszáj elterelnem a figyelmemet valamivel, mert nagyon magam alatt tudok lenni. Ez pedig azért nagyon fura, mert tényleg az a mindig vidám figura vagyok és nem nagyon stresszelek/depizek a dolgokon.

Ui:

Kort és nemet direkt nem írtam, mert teljesen irreleváns, viszont nem nagyon vagyok 30 közelében, szóval aki felette van azzal lehet nem tudnánk olyan jót beszélni.

2022. dec. 23. 23:14
 1/9 anonim válasza:

Jelen

27/F

2022. dec. 23. 23:35
 2/9 anonim válasza:

Jelen, hihetetlenül gyorsan telik az idő

20/f

2022. dec. 23. 23:41
 3/9 anonim válasza:
Írhatsz! ^^
2022. dec. 24. 00:16
 4/9 anonim válasza:
Szio, irj nyugodtan! En is szivesen barstkoznek.😊
2022. dec. 24. 14:06
 5/9 anonim válasza:
írt valakinek?
2022. dec. 24. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, írtam:D tervezek mindenkinek, csak volt aki üzenetet írt és karácsony is van, szóval nincs annyi időm jelenleg, de azért igyekszem😅
2022. dec. 24. 17:18
 7/9 anonim válasza:
Én sosem szerettem az ünnepeket, az év vége pedig duplán rossz volt, egyrészt a magány miatt (sosem voltak pl. barátaim, sem barátnőm), másrészt ilyenkor azért mindig ott settenkedett a fejemben az a gondolat, hogy már megint vége az évnek, és nem sokkal jutottam előrébb az életemben. Szerintem azért a legtöbb embernél okoz valamiféle nyugtalanságot vagy szomorúságot az év vége, mert hát mégiscsak lezárul valami, csak vannak, akik ezt nem mutatják/mondják ki, és/vagy könnyebben el tudják terelni a figyelmüket.
2022. dec. 24. 17:51
 8/9 anonim válasza:
Azt hittem csak én gondolok erre.... amint betöltöttem a 25.életévemet csak azt halgatom a szüleimtől 25 éves 26éves 27éves 28éves 29éves... és csak egyedül én... hugom 27lessz és öt egyszer sem bántják meg ezzel... én meg évek óta halgatom. Már 30évest mondják pedig még bese töltöttem majd jövő decemberbe fogom... még fiatal vagyok mért kell piszkálni nem 40 meg 50éves vagyok.. nagyon gyorsan telik az idő...
2022. dec. 26. 19:49
 9/9 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, és olyan kérdésem lenne, h ki budapesti innen? Szilveszterkor van-e kedvetek a várost járni csapatban?😄🙂
2022. dec. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!