Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Honnan tudom megallapitani,...

Honnan tudom megallapitani, hogy kamuprofil?

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszelni egy lannyal, 3 napos az insta fiokja. Allitasa szerint regen hasznalta, csak valami miatt torolte a fiokjat (?) aztan most ujra csinalt. Nagyon ertelmes, okos, hanguzenetet is kuldott, viszont eleg fura kepeket kuldott. Eleg pixelesek, nem tudom eldonteni h a kepeken ugyanaz a lany van-e, de a kiegeszitok legtobb kepen stimmelnek (fulbevalo), es a google search by image sem adott ki a kepeire mas talalatot. Kertem tole hogy az egyik kepen szereplo targyat fotozza le nekem, erre azt mondta, hogy majd holnap, ugyanis lent van es nincs mar kedve lemenni. Szerintetek hogy kene utanajarnom? Ugy erzem be vagyok csapva, de kozben megsem annyira fura.

2022. dec. 12. 00:12
1 2
 11/16 anonim válasza:

akkor meg ha nem az lesz amire számítasz, akkor kiderült hamar... Ennyi. Nem kell belőle ügyet csinálni, senki se kötelez téged, hogy egy találkozás után kérd meg a kezét és csinálj neki gyerekeket.

23F

2022. dec. 12. 13:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Azota rajottem hogy valid, a napja soran kuld pillanatkepeket arrol h epp mi a helyzet vele.
2022. dec. 12. 14:45
 13/16 anonim válasza:
Ha randiztok elmehetnétek egy étterembe és ott elmondhatnád neki, hogy ha nem is bíztok egymásba, akkor is jól esik egy tál forró leves ebben a hidegben.
2022. dec. 13. 14:38
 14/16 anonim válasza:
Google képkereső, ha beilleszted a fényképet, és feldobja az adott képet, akkor kamu.
2022. dec. 16. 05:36
 15/16 anonim válasza:
#14 Nem csak úgy lehet kamu. Az is lehet, hogy a kép valamelyik rokoné, barátnőjé, vagy osztálytársnőjé. Azért akinek van egy kis esze, az nem fog netes képet küldeni, mert lerí róla, hogy kamu.
2022. dec. 16. 10:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Azota rajottem h nem kamu. Igaz egy tali elmaradt, de folyamatosan bombaz kepekkel, hanguzenetekkel stb. A kepeken ugyanazok a kiegeszitok vannak, ugyanazok a helyszinek (ld. ugyanaz az "eremfal" a szobaban meg iylesmi), meg meg van par jel.. azota megbizonyosodtam.
2022. dec. 18. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!