Honnan tudom megallapitani, hogy kamuprofil?
Figyelt kérdés
Elkezdtem beszelni egy lannyal, 3 napos az insta fiokja. Allitasa szerint regen hasznalta, csak valami miatt torolte a fiokjat (?) aztan most ujra csinalt. Nagyon ertelmes, okos, hanguzenetet is kuldott, viszont eleg fura kepeket kuldott. Eleg pixelesek, nem tudom eldonteni h a kepeken ugyanaz a lany van-e, de a kiegeszitok legtobb kepen stimmelnek (fulbevalo), es a google search by image sem adott ki a kepeire mas talalatot. Kertem tole hogy az egyik kepen szereplo targyat fotozza le nekem, erre azt mondta, hogy majd holnap, ugyanis lent van es nincs mar kedve lemenni. Szerintetek hogy kene utanajarnom? Ugy erzem be vagyok csapva, de kozben megsem annyira fura.2022. dec. 12. 00:12
1/16 anonim válasza:
Videó hívás? Személyes találkozó?
2022. dec. 12. 00:33
2/16 anonim válasza:
Ez tényleg fura, sőt gyanús. Facebookon próbáltál rákeresni? Főleg ha hozzávesszük, hogy ma már egy olcsó telefon is olyan képeket csinál, hogy na - mégis olyan pixelesek a képek. Jó ötlet, hogy kértél egy konkrét tárgyról képet, szerintem ő magáról is kérj egyet valamilyen lehetetlen kiegészítő tárggyal, amivel nem lehet előre bekészülni. (Pl selfie egy kanállal) Ha többször keres hülye kifogásokat, hogy miért nem tud küldeni, akkor biztos kamu profil.
2022. dec. 12. 00:36
3/16 anonim válasza:
Amit a kettes mond, az nem hülyeség. Nekem a barátom mesélte, hogy pár éve így buktatott le egy lányt, hogy fura képeket kért tőle, például fogjon egy tányért a kezébe, vagy egy papírt, amire egy maghatározott mondat van ráírva. A csaj mindig kifogásokat keresett, így a párom rájött, hogy kamu. Ismerkedésünk elején tőlem is kért néhány ilyen képet, mert mai napig nem tudom miért, de gyanús voltam. Talán azért, mert eléggé bizalmatlan voltam. 2 éve együtt vagyunk. 😅
2022. dec. 12. 00:53
4/16 A kérdező kommentje:
Elkuldte azota a azt a bizonyos targyat amit kertem tole, de az is lehet barhonnan olyan kepe
2022. dec. 12. 02:03
5/16 A kérdező kommentje:
Jajj ez igy nem tul vilagos. Az egyik kepen szereplo telefontokot lefotoztattam vele, el is kuldte. De megis, ahj nemtudom. Nem olcso telefonja vam, megis pixelesek a kepek. De igazabol latszik valamelyik kepen h croppolva van, meg 5x screenshotolva de akkor se kene ilyennek lenni
2022. dec. 12. 02:21
6/16 anonim válasza:
Az nem merült fel benned, hogy egyelőre direkt nem akar "rendes" képet küldeni, mert ő se bízik benned? Türelem.
2022. dec. 12. 05:22
7/16 anonim válasza:
A kontrollt ha felváltja a bizalom, akkor lesz szép a világ.
2022. dec. 12. 07:42
8/16 anonim válasza:
Ha pénzt fog kérni utazáshoz, ott jön igazán ki a kamu ember
Valójában lehet hogy nem is nő az illető
2022. dec. 12. 08:12
9/16 anonim válasza:
Elhivod egy nyilvanos helyre talalkozni.
Talalkoztok -> kiderul.
Ha kamu, akkor valszeg nem is akar majd talalkozni es kitero valaszokat fog adni.
Ha nem kamu es ugy nem akar talalkozni, akkor pedig olyan lelkiallapotba van, hogy kar lenne vele osszejonnod, ha csak nem akarsz doktor bacsisat jatszani hosszu hosszu ideig. Nem ajanlom. En a boromon tapasztaltam ezt meg.
23F
2022. dec. 12. 11:42
10/16 A kérdező kommentje:
Talalkozo meg van beszelve, nagyon is tamogatja igazabol.
Felek hogy nem igazan az lesz amire szamitok.
2022. dec. 12. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!