Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg minden csaj szerkeszte...

Tényleg minden csaj szerkesztett filteres/photoshoppolt képekkel nyomul? Honnan tudom megállapitani ha nem vagyok ezekben benne?

Figyelt kérdés
...hogy szerkesztett a képe vagy tényleg olyan jó csaj-e?
2021. márc. 2. 18:08
 1/9 anonim válasza:
Csak ha élőben látod. Nagyon becsapósak a csaj képek, de a pasi képek is. Mindegyik full steril, filteres. Élőben meglátod, és full ragya az arca.
2021. márc. 2. 18:11
 2/9 anonim válasza:
Észre lehet azért venni, hogy mi a nyers fotó és mi nem. Természetellenesen hibátlan, árnyékok nélküli bőr, elmosódott kontúrok, nem természetes színek, fények. Próbáld ki hogy letöltesz egy képszerkesztőt, és megszerkeszted magad, látni fogod mi a különbség a nyers képhez képest.
2021. márc. 2. 18:14
 3/9 anonim válasza:

Persze. :-D Így mki szép. :-D

A túl szép bőr, homályos vonások már a szerkesztés jelei. Nem látszanak a pórusok.

Nem tudom, hogy miért jó ez?! Aki ismeri, úgy is látja az igazi arcát. Aki meg nem ismeri, az se hülye, meg ez átverés ám.

2021. márc. 2. 18:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tom, én amúgy se látom a pórusokat csak egy nagyon közeli képen vagy amit egy profi fényképezővel csináltak szerintem. Ezeken a mobilos képeken nem igazán látni a pórusokat főleg ha távolabbi kép....
2021. márc. 2. 18:28
 5/9 anonim válasza:
Volt olyan randim ahol konkrétan nem ismertem meg a lányt. 15 percig álltunk gyakorlatilag egymás mellett amíg hozzámszólt. 😅
2021. márc. 2. 19:01
 6/9 anonim válasza:
Hát az én osztálytársaim lányok közül mindenki szerkeszti magát,élőbe nem ismernéd fel őket! Én ha néznék egy csajt a neten úgy tenném hogy a képen 100%-os de a valóságban meg csak 25-30%-tehát ha találkozok vele erre számítsak.
2021. márc. 2. 19:29
 7/9 anonim válasza:

Èn csak 'natúrba nyomom' :D nem azèrt mert 100% elègedett vagyok a külsőmmel, hanem azèrt mert számomra fontosabb az őszinteség ès magasról teszek rá, ki mit gondol.

Elvètve nèhány kèpemen van filter ami csak annyit takar, hogy pl fekete-fehèrben teszem fel a kèpet, de mást nem szerkesztés rajta. Nem is látom èrtelmèt. Ha kimegyek az utcára az emberek úgyis a valódi arcomat fogják látni.

2021. márc. 2. 20:06
 8/9 anonim válasza:
Előző vagyok mèg annyit hozzátennèk, hogy èn inkább arra törekszem, hogy a valóságban legyek szèp. Pl ha kijön rajtam pár pattanás nem filterekkel vagy alapozóval próbálom eltüntetni, hanem kezelem a problèmát. Ha úgy tetszik a természetessèg híve vagyok. Nem azt mondom, hogy sohasem sminkelek, mert akkor hazudnèk, ha olyan kedvem szottyan egèszen drámai füstös szemekkel megyek le akár a sarki boltba is egy kiló kenyèrèrt, de azèrt ez nem állandó ès törvènyszerű
2021. márc. 2. 20:11
 9/9 anonim válasza:
En meg csak lusta vagyok szerkesztenixd szoval mindennelkuli a kep
2021. márc. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!