Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nagyon megtetszett egy pincér,...

Nagyon megtetszett egy pincér, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nyaralni vagyok egy hotelben, holnap megyek haza. Ez már a 4. napom itt, és az egyik pincérrel nagyon megszeretnék ismerkedni.

A családommal vagyok, ezért bonyolult, de mindig mosolygunk egymásra, volt, hogy meg is fogta a kezemet mikor rendeltem.

Ugye mint említettem, holnap már megyek haza… ő pedig a reggeli órákban dolgozik csak. Ilyen 7:00-14:00ig.

Szerintetek mit tegyek? Gáz lenne oda mennem hozzá? Általában a munkatársaival van, ezért érezném furának a helyzetet.

2022. aug. 3. 14:05
1 2
 11/17 anonim válasza:
Én hallottam olyat szintén egy hotelben, hogy a hölgy ott szállt meg és az egyik pincér minden este műszak után fel járt hozzá dugni. 😄
2022. aug. 12. 15:18
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves #10 és igazából mindenki!:)

Köszönöm a tippeket, végül még augusztus elején megtaláltam a fiút.

Beszéltünk, mondta, hogy én is végig nagyon tetszettem neki. Aztán át fordult ez egész napos beszélgetésekbe. Akàrmikor volt neki vagy nekem szabadidőnk, egyből írtunk a másiknak:)

A probléma kb 2 hét után kezdődött… ugyanis csak akkor mondta el nekem, hogy már viszonylag régóta alakulója van. És csak azért mondta el, mert a csajnál aludt és muszáj volt mert nem tudott ott nekem írni. Egy kisebb világ tört bennem össze:) végig nyaraláson látszott rajta, hogy tetszek neki, aztán meg végig játszadozott velem. Azóta nem válaszol, és őszíntén elgondolkodtam, hogy minden olyat elküldjem a (mostmár) barátnőjének, de nem leszek ekkora bunkó. :D szerencséjére…

2022. aug. 24. 00:30
 13/17 anonim válasza:

Sajnálom, hogy így alakult.

De hé, legalább nem mondhatod, hogy meg se próbáltad. :)

2022. aug. 24. 06:44
 14/17 anonim válasza:
Sajnálom, sokszor van ilyen mindkét nemnél, az emberek gyakran játszadoznak mások érzéseivel. Velem is nem egyszer csinált ilyet nő, azt hittem, hogy minden oké, aztán meg jött a feketeleves, hogy hát ő nem is úgy gondolta, vagy hogy neki amúgy van valakije (vagy alakul valakivel valami). De egyébként tapasztalataim szerint pont az ilyen szélhámos emberek azok, akiknek minden sikerül az életben, akiknek mindig sikerül találniuk valakit, míg aki tisztességes, annak sokszor még szerencséje sincs (mint neked sem). De ne add fel, fiatal vagy, fogsz találni egy rendes srácot, és a lelked is hamar meggyógyul.
2022. aug. 24. 09:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek!🥰
2022. aug. 24. 09:56
 16/17 anonim válasza:

10-es vagyok

Kalandos történet. Milyen módon sikerült megtalálnod a fiút?

A valóságban rengeteg ilyen sztori van sajnos. Két vasat tartanak a tűzbe, ha felbukkan egy jobb, nem szakítás történik az előző partnerrel, hanem elsőkörben teszteli a kedves, hogy megéri-e otthagyni az új kiszemeltért, vagy csak egóból ismerkedik vele is.

Nem tisztességes, ez egyértelmű.

Örülj, hogy időben kiderült. Hülyén hangzik, de csak előnyöd származik ebből, a tapasztalatod gyarapodott. És már elkönyvelheted sikerként is a személyes flört hatékonyságát. Máskor biztos nem egy ilyen bohóccal hoz össze az élet.

A barátnőnek való beárulást én azért nem tenném mert, mert borzalmasan lealacsonyító magunkra nézve. Bízz abban, hogy a sors majd kiszabja rá a jóval nagyobb büntetést, annál, amit te elérnél a szembesítéssel, ha nem is most, egyszer biztosan.

2022. aug. 25. 15:13
 17/17 anonim válasza:
Én azért megírnám a csávónak, hogy "Te nem pincér vagy, csak cincér, de abból sem hőscincér, hanem csak gyáva". Egyébként annyi a szerencse az esetben, hogy legalább nem jutottatok el odáig, hogy randizzatok, vagy hogy le is feküdjetek. Egy idő után jobb lesz, foglald el magad, legyél a családtagjaiddal, barátaiddal, menj el szórakozni, nézz filmeket (ajánlom a csehszlovák vígjátékokat, de olyan magyar klasszikusok is tudják feledtetni a bánatot, mint A legényanya vagy mint az Egészséges erotika). A 14-es voltam.
2022. aug. 25. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!