Nagyon megtetszett egy pincér, mit tegyek?
Nyaralni vagyok egy hotelben, holnap megyek haza. Ez már a 4. napom itt, és az egyik pincérrel nagyon megszeretnék ismerkedni.
A családommal vagyok, ezért bonyolult, de mindig mosolygunk egymásra, volt, hogy meg is fogta a kezemet mikor rendeltem.
Ugye mint említettem, holnap már megyek haza… ő pedig a reggeli órákban dolgozik csak. Ilyen 7:00-14:00ig.
Szerintetek mit tegyek? Gáz lenne oda mennem hozzá? Általában a munkatársaival van, ezért érezném furának a helyzetet.
Kedves #10 és igazából mindenki!:)
Köszönöm a tippeket, végül még augusztus elején megtaláltam a fiút.
Beszéltünk, mondta, hogy én is végig nagyon tetszettem neki. Aztán át fordult ez egész napos beszélgetésekbe. Akàrmikor volt neki vagy nekem szabadidőnk, egyből írtunk a másiknak:)
A probléma kb 2 hét után kezdődött… ugyanis csak akkor mondta el nekem, hogy már viszonylag régóta alakulója van. És csak azért mondta el, mert a csajnál aludt és muszáj volt mert nem tudott ott nekem írni. Egy kisebb világ tört bennem össze:) végig nyaraláson látszott rajta, hogy tetszek neki, aztán meg végig játszadozott velem. Azóta nem válaszol, és őszíntén elgondolkodtam, hogy minden olyat elküldjem a (mostmár) barátnőjének, de nem leszek ekkora bunkó. :D szerencséjére…
Sajnálom, hogy így alakult.
De hé, legalább nem mondhatod, hogy meg se próbáltad. :)
10-es vagyok
Kalandos történet. Milyen módon sikerült megtalálnod a fiút?
A valóságban rengeteg ilyen sztori van sajnos. Két vasat tartanak a tűzbe, ha felbukkan egy jobb, nem szakítás történik az előző partnerrel, hanem elsőkörben teszteli a kedves, hogy megéri-e otthagyni az új kiszemeltért, vagy csak egóból ismerkedik vele is.
Nem tisztességes, ez egyértelmű.
Örülj, hogy időben kiderült. Hülyén hangzik, de csak előnyöd származik ebből, a tapasztalatod gyarapodott. És már elkönyvelheted sikerként is a személyes flört hatékonyságát. Máskor biztos nem egy ilyen bohóccal hoz össze az élet.
A barátnőnek való beárulást én azért nem tenném mert, mert borzalmasan lealacsonyító magunkra nézve. Bízz abban, hogy a sors majd kiszabja rá a jóval nagyobb büntetést, annál, amit te elérnél a szembesítéssel, ha nem is most, egyszer biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!