Nagyon megtetszett egy pincér, mit tegyek?
Nyaralni vagyok egy hotelben, holnap megyek haza. Ez már a 4. napom itt, és az egyik pincérrel nagyon megszeretnék ismerkedni.
A családommal vagyok, ezért bonyolult, de mindig mosolygunk egymásra, volt, hogy meg is fogta a kezemet mikor rendeltem.
Ugye mint említettem, holnap már megyek haza… ő pedig a reggeli órákban dolgozik csak. Ilyen 7:00-14:00ig.
Szerintetek mit tegyek? Gáz lenne oda mennem hozzá? Általában a munkatársaival van, ezért érezném furának a helyzetet.
Írd fel a nevedet és a szàmodat egy cetlire és add oda sunyiban.
Ha kölcsönös,fog keresni.
#5 sajnos nem tudom, hogy hogyan tegyem, ugyanis mikor közel jött hozzám, akkor a kis cédulán annyi szerepelt, hogy felszolgáló. A neve nem.
#1 illetve 6, ezek nagyon jó ötletek! Reggelinél megpróbálom.
#8 igen, nyilván ez is bennem van. Nem is sietném el a dolgot, ki ismerném. Mindjárt 20 vagyok:)
Viszont jelenleg mindig keresem a társaságát és rajtam kívűl mással nem játssza ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!